MENU

×

Binnenband KENDA 300/325-10" inch

Specificaties

 MERK  :  KENDA
 TYPE  :  Binnenband
 WIELMAAT  :  10" (inch) - 300/325 -10JS-87C, 
     met rechthoekig, 90 graden ventiel, geschikt
     voor 50 cc scooters met deze inch wielmaat
 ARTIKELNUMMER  :  B21074
 PRIJS    €  :  6,50  (inclusief b.t.w.)
     Kom naar WheelsDrive Tweewielers voor de 
     aankoop en of montage van uw banden

 

Beschrijving

Binnen- en Buitenbanden: Wheels2Drive Haalderen/Bemmel verkoopt voor alle type scooters zomer, winter en all weather buitenbanden en uiteraard ook binnenbanden van diverse merken en kwaliteiten in de wielmaten vanaf 10” (inch) tot en met 16” (inch), met diverse soorten ventielen, rechte, rechthoekige en haakse, variërend van 45 tot 90 graden,maar ook buitenbanden voor uw Tomos, of Peugeot Fox bromfiets.In onze magazijnstellingen liggen diverse merken, zoals:  Michelin, Kenda, Sava en een goedkopere band Maxima met deze merken hebben wij al jarenlang goede ervaringen. Uiteraard speelt ook hier prijs kwaliteit verhouding een rol.

Als u tot de conclusie komt dat uw buitenband kapot is kunt u bij ons komen en wij vervangen uw buitenband tegen een zeer gunstig tarief.

Indien u de band echter zelf wilt vervangen (hetgeen een behoorlijke klus is) dan dient u de maten, die op uw oude buitenband staan exact over te nemen, zo voorkomt u dat u met de verkeerde maat band naar huis gaat.

Twijfelt u, dan e-mailt of belt u ons en aan de hand van details omtrent het type scooter of bromfiets kunnen wij u de goede maat band opgeven.

Ook kunt u uw scooter verder aankleden door middel van de aanschaf van whitewall buitenbanden, banden voorzien van een witte rand deze worden meestal gebruikt bij retro scooters.

Overigens verruimt u de levensduur van uw banden aanzienlijk door deze regelmatig op te pompen, de gewenste druk (bar) staat aangegeven op uw buitenband!

Het spreekt vanzelf dat wij ook binnenbanden verkopen in diverse maten, zie elders op onze site onder de categorie: onderdelen/banden/binnenbanden. Dus voor een

goede band gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast  ALDI, tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten.

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

 

Bij WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen/Bemmel,  kunt u uiteraard terecht voor onderhoud of reparatie van uw scooter, of brommer, wij beschikken over het goede gereedschap en de computerprogramma's om de hedendaagse, verfijnde scootermotoren uit te kunnen lezen en te repareren.

Is uw scooter defect wij halen hem tegen een geringe vergoeding bij u op in de hele regio: (Angeren, Arnhem, Bemmel, Beuningen, Elst, Gendt, Huissen, Doornenburg, Lent, Andelst, Oosterhout, Zetten, Malden, Nijmegen, Wijchen, etc.) en zorgen dat hij weer uitstekend gerepareerd wordt. Wij heten u van harte welkom op onze site en in onze winkel zodat wij u goed kunnen adviseren omtrent de aankoop van uw nieuwe of tweedehands scooter.

Ook voor onderdelen van  de merken: SYM, KYMCO, PEUGEOT, PIAGGIO, VESPA,

TOMOS , YAMAHA, etc. bent u bij ons aan het goede adres.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast ALDI, tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl,

e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten.