MENU

×

Peugeot Peugeot Django sierbeugelset Achter Chroom

Specificaties

MERK   :  PEUGEOT
TYPE   :   Django
OMSCHRIJVING   :  Sierbeugelset Achter
KLEUR   :  Chroom (ook leverbaar in zwart)
BESTELNUMMER   :  M1PG840-DJA-CHR
PRIJS INCL. BTW  €    189,95
     
     Kom naar Wheels2Drive Tweewielers, Haalderen/
     Bemmel en laat dit, vooraf bestelde accessoire, 
     op uw Peugeot scooter monteren

 

Beschrijving

Een PEUGEOT sierbeugel (leverbaar in chroom en zwart) dient om uw Django scooter, die al zeer compleet geleverd wordt, nog verder te stylen, maar heeft tevens een beschermende functie van het kapwerk.  

 

In onze winkel kunt u verschillende Peugeot accessoires bekijken, en wat wij niet voorradig hebben dat regelen wij supersnel voor u, in onze werkplaats monteren wij de diverse accessoires op uw scooter, u bent van harte welkom.

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagkoopavond

Maandags gesloten.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al bijna 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT maar verkopen en repareren A-merken, zoals: Sym, Kymco, Piaggo, Vespa hebben een grote voorraad originele PEUGEOT onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond
Maandags gesloten.