MENU

×

Peugeot Peugeot Kisbee Zijstandaard Scooter

Specificaties

MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Kisbee, Kisbee RS, Kisbee Sportline, Streetzone
OMSCHRIJVING   :  Zijstandaard
KLEUR   :  Zwart
BESTELNUMMER   :  M1A07004
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  29,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive ook voor Peugeot accessoires zoals een zijstandaard voor uw Kisbee.

Een goede standaard mag uiteraard niet ontbreken op uw scooter, buiten de middenstandaard kunt u  ook nog een zijstandaard monteren op uw Peugeot Kisbee scooter.

Voor meer accessoires voor uw Peugeot Kisbee, Kisbee RS, Kisbee Sportline en Streetzone 4 takt, kijk op deze site of kom naar onze winkel, wij helpen u graag.

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569,              www.wheels2drive.nl            info@wheels2drive.nl    

Open van dinsdag tot en met zaterdag ook op afspraak

Maandags gesloten.

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel (naast Aldi) uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw onderhoud en reparatie maar ook voor de doe-het-zelver ligt een groot assortiment aan onderdelen klaar en bij ons krijgt u gratis advies op maat. In ons grote magazijn hebben wij sowieso al de meest gangbare onderdelen liggen, voor bijvoorbeeld het merken: PEUGEOT.  zoals:  lampen, accu’s, binnen en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw (snor)scooter of brommer rijklaar te houden. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, of op afspraak

Maandags gesloten.