MENU

×

Peugeot Peugeot Speedfight 4 Afdekplaat / Afdekkap passagiersbuddy WIT

Specificaties

MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Speedfight 4, Pure en Iceblade
OMSCHRIJVING   :  Afdekplaat/Afdekkap passagiersbuddy
     wordt geleverd ZONDER stickers
KLEUR   :  Wit
BESTELNUMMER   :  M1A06114F8
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  62,25
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Als u deze PEUGEOT afdekkap of Afdekplaat op uw Speedfight 4 scooter monteert is het gedeelte achter de passagiersbuddy mooi afgewerkt en geeft je Speedfight Pure  of Iceblade een sportieve en unieke uitstraling.

(De foto wijkt af: de bestickering dient apart besteld te worden!)

Voor verdere informatie over andere accessoires, zie elders op onze site onder Accessoires, categorie: dragers en kussens/ Peugeot/Speedfight 4

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel kunt u terecht voor diverse PEUGEOT accessoires maar ook voor de originele PEUGEOT onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 13 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele PEUGEOT onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem en van Haalderen tot Lent / Nijmegen, van Haalderen tot Zevenaar, en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag