MENU

×

Kymco Kymco Like TT Achterdrager Chroom

Specificaties

MERK   :  Kymco
TYPE   :  Like TT
OMSCHRIJVING   :  Achterdrager opklapbaar
KLEUR   :  Chroom (dubbel verchroomd)
BESTELNUMMER   :  K629KY362
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  117,50
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Als u een KYMCO achterdrager op uw LIKE TT scooter monteert kunt u achter op de drager om extra bagage, bijv. een tas,  te kunnen bevestigen of gewoon omdat u uw scooter verder

wilt stylen.

 

Ook is er nog een aopklapbare chterdrager in een zwarte, zwart/chroom (zeer bijzonder) uitvoering verkrijgbaar, (zie elders op deze site onder de categorie: Accessoires/Dragers-Kussens.Kymco, Like TT).

 

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel kunt u terecht voor diverse KYMCO

accessoires maar ook voor de originele KYMCO onderdelen.

 

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 8 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.