MENU

×

Kymco Kymco Like TT Achterdrager Chroom topcase

Specificaties

MERK   :  Kymco
TYPE   :  Like TT  (oud model) 
OMSCHRIJVING   :  Achterdrager voor montage koffer/topcase
KLEUR   :  Chroom
BESTELNUMMER   :  K629KY404
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  129,95
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Als u een KYMCO achterdrager op uw LIKE TT scooter monteert kunt u achter op de drager om extra bagage, bijv. een tas,  te kunnen bevestigen.

 

Er zijn nog maar enkele Kymco achterdragers voor uw Like TT verkrijgbaar, deze drager biedt u echter de mogelijkheid een topcase of koffer te monteren.  

 

Ook is er nog een achterdrager in een zwarte uitvoering, voor montage van een koffer, verkrijgbaar, (zie elders op deze site onder de categorie: Accessoires/Dragers-Kussens.Kymco, Like TT).

 

Inmiddels is de Kymco Like TT vervangen door een nieuw model: de Kymco New Like (zie elders op onze site) vandaar dat er nog maar enkele accessoires voor de Like TT beschikbaar zijn.

 

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel kunt u terecht voor diverse KYMCO

accessoires maar ook voor de originele KYMCO onderdelen.

 

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag of BEL: 0481 - 464569

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 13 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.