MENU

×

SYM SCOOTERS SYM Mio Drager+Sissy bar chroom+Kussen

Specificaties

  • Merk:               Sym
  • Type:               Mio
  • Omschrijving:   Drager en Sissy bar chroom en kussen
  • Bestelnummer: M1KISY413-A7A-BL/BRU/WHI
  • Kleur:              Zwart, Wit of Bruin (bij bestelling aangeven welke
  •                        kleur kussen u wenst)
  • Prijs:      € 129,95
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers en laat dit vooraf bestelde accessoire bij ons monteren.

 

 

 

 

Beschrijving

Een sissy-bar is een accessoire dat er voor zorgt dat uw passagier een lichte ondersteuning krijgt als zij of hij achterop uw scooter zit.

Deze Sissybar is echter ook nog aangevuld met een achterdrager, dus in feite hebt u hier drie artikelen: een sissybar, een kussen, en een achterdrager.

De kussentjes zijn in meerdere kleuren te krijgen zoals: wit, bruin en  zwart.

In onze winkel kunt u diverse accessoires bekijken, u bent van harte welkom

bij Wheels2Drive Tweewielers van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel

(naast ALDI), tel. 0481-464569.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen/Bemmel (Gem. Lingewaard), naast nieuwe ALDI, al 8 jaar actief in de regio met Scooters en Brommers, Nieuw en Gebruikt, Reparatie en Onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van SYM, KYMCO, PEUGEOT, TOMOS, en verkoper van andere A-merken scooters als: PIAGGIO/VESPA ook voor accessoires, helmen, handschoenen, etc.  en honderden onderdelen bent u bij hen aan het goede adres.

Kom naar de winkel bekijk de nieuwste modellen scooters en brommers!

Heeft u uw scooter uitgezocht dan regelen zij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

Wheels2Drive beschikt over een eigen ophaaldienst en halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding in de regio op en heeft u schade aan uw scooter opgelopen dan kunnen zij de taxatie verzorgen en ontvangen de verzekeringsexpert zodat de schadekwestie zo snel mogelijk opgelost kan worden.

Tevens zijn zij dealer van Qwic Elektrische Fietsen, een fiets ontworpen door Nederlandse ingenieurs, de elektrische fiets met pit, een breed assortiment van sportief tot woon-werkverkeer en met een bereik van 35 km. tot 180 km.!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond tot 20.00 uur.

Maandags gesloten.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast ALDI, 

tel.: 0481-464569, e-mail: info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl