MENU

×

SYM SCOOTERS SYM Mio Kussen Klapdrager beige

Sale

Specificaties

OMSCHRIJVING: Kussen voor klapdrager beige (meerdere kleuren leverbaar)

Merk: SYM

Type scooter: Mio  (NIET voor de Mio i Euro4/Euro5 model)

Accessoire: Kussen voor klapdrager beige (momenteel ook nog leverbaar in de kleur zwart)

ARTIKELNUMMER:  M1SY412-KLP-BEI

Prijs: € 29,95

Wheels2Drive Scooters van der Mondeweg 87a 6685 BM Haalderen/Bemmel

ook voor accessoires

Beschrijving

Een Sym MIO klapdrager wordt comfortabeler voor uw duopassagier met een kussen in de rug. In meerdere kleuren leverbaar, zie elders op onze site.

Bovendien is het een accessoire dat uw SYM MIO een mooier aanzicht geeft.

Let u er wel op dat er 2 modellen SYM Mio's zijn: de Sym Mio en de SYM MIO i Euro 4/Euro 5!

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel kunt u terecht voor diverse SYM

accessoires maar ook voor de  SYM MIO maar ook voor originele SYM onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen, naast ALDI, bij Bemmel,  al meer dan 10 jaar SYM dealer dus ook voor de nieuwe SYM Euro 5 Scooters, bromfietsen en snorfietsen kunt u uitstekend bij ons terecht, wij hebben vakkundig personeel en de gereedschappen om uw SYM, maar ook uw VESPA, Piaggio, Peugeot, Kymco, Yamaha scooter te kunnen repareren.

Hét adres voor nieuwe en Tweedehands scooters, snorfietsen en bromfietsen, Reparatie en Onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van SYM, KYMCO, PEUGEOT maar ook elektrische scooters van diverse merken zoals: Super Soco (de Cux, Mini, CPX. TS, etc., Ecooter, AGM en verkopen andere A-merken scooters als: PIAGGIO/VESPA.

Sinds 2012 zijn wij dealer van Qwic E-bikes een elektrische fiets ontworpen door Nederlandse ingenieurs en leverbaar in heel veel modellen zoals fietsen met front, middenmotor, met aandrijfriem i.p.v. een ketting, accu verwerkt in frame en toch een lage intstap en vele kleuren, zoals: jet black, mat zwart, maple sand, stone lilac, khaki green. 

Kom naar de winkel bekijk de nieuwste modellen EURO5 scooters zoals de Sym Fiddle 4, de nieuweste Mio maar ook onze elektrische scooters van SUPER SOCO, AGM, Ecooter in 25 km. p/u en 45 km p/u. uitvoering.

Wheels2Drive Scooters van der Mondeweg 87a 6685 BM Haalderen/Bemmel

ook voor accessoires