MENU

×

Bougie NGK BR10ES Scooters 50 cc

Specificaties

 MERK  :  NGK
 TYPE  :  Bougie BR10EHS
 Scooters 50 cc.  :  Voor diverse merken en type 50 cc Scooters
     Vraag ons om het juiste type bougie!
 ARTIKELNUMMER  :  B289792
 PRIJS   €  :  4,40   (inclusief b.t.w.)
     Kom naar WheelsDrive Tweewielers voor de 
     aankoop en of montage van uw bougie

 

Beschrijving

Een goede bougie bespaart een hoop klachten, maar niet in iedere scooter past dezelfde bougie, de meest verkochte bougie is de NGK BR 7HSA, geschikt voor vele types 50 cc. scooters, maar bijvoorbeeld voor uw Piaggio ZIP of Vespa Sprint,  hebt u de  NGK CR8 EB nodig, daarnaast zijn er nog legio types bougies in de handel voor de overige scooters.

Dus bij twijfel, geef ons het juiste type scooter op en wij leveren u de juiste bougie!

Ook voor NGK bougies kunt u uitstekend terecht bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi), tel.: 0481-464569.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

 

Bij WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen/Bemmel,  kunt u uiteraard terecht voor onderhoud of reparatie van uw scooter, of brommer, wij beschikken over het goede gereedschap en de computerprogramma's om de hedendaagse, verfijnde scootermotoren uit te kunnen lezen en te repareren.

Is uw scooter defect wij halen hem tegen een geringe vergoeding bij u op in de hele regio: (Angeren, Arnhem, Bemmel, Beuningen, Elst, Gendt, Huissen, Doornenburg, Lent, Andelst, Oosterhout, Zetten, Malden, Nijmegen, Winssen, Wijchen, etc.) en zorgen dat hij weer uitstekend gerepareerd wordt. Wij heten u van harte welkom op onze site en in onze winkel zodat wij u goed kunnen adviseren omtrent de aankoop van uw nieuwe of tweedehands scooter.

Ook voor onderdelen van  de merken: SYM, KYMCO, PEUGEOT, PIAGGIO, VESPA, TOMOS , YAMAHA, etc. bent u bij ons aan het goede adres.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast ALDI, tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten.