MENU

×

Sym Uitlaat Tomos A35 Chroom Scooter

Specificaties

 MERK  :  Mokix
 OMSCHRIJVING  :  Uitlaat Tomos A35 
 TYPE Scooter  :  Uitlaat Tomos A 35 25 km. p/uur Scooter/snorfiets
 KLEUR  :  Chroom
 ARTIKELNUMMER  :  B286451
 PRIJS   €  :  45,90 (inclusief b.t.w.)
     Kom naar WheelsDrive Tweewielers voor de 
     aankoop en of montage van uw uitlaat

 

Beschrijving

Ook voor uitlaten komt u naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen-Bemmel, als u op zoek bent naar een originele of een andere goede uitlaat dan bent u bij ons aan het goede adres.

Niet iedere uitlaat is geschikt voor uw scooter, snorfiets of bromfiets.

Een uitlaat heeft diverse montagepunten, indien u niet de correcte gegevens doorgeeft, dan passen de montagepunten van de uitlaat niet op uw scooter.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitlaat dan dient u een aantal gegevens bij de hand te hebben, zoals: het juiste merk, type scooter, 4 takt of 2 takt,  bouwjaar, rijdt uw bromfiets of snorfiets de originele snelheid, is het de originele uitlaat is (begrensde uitlaten zijn duur in aanschaf), etc.

Voor alle merken scooters als: SYM, Kymco, Peugeot, Tomos, Yamaha, Piaggio, Vespa, etc.  leveren en monteren wij een originele uitlaat, echter er zijn ook voordeliger uitlaten in de handel, zo voeren wij bijvoorbeeld al jaren uitlaten van het merk: Technigas.

Voor uitlaten gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi), tel.: 0481-464569.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten.

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

 

Bij WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen/Bemmel,  kunt u uiteraard terecht voor onderhoud of reparatie van uw scooter, of brommer, wij beschikken over het goede gereedschap en de computerprogramma's om de hedendaagse, verfijnde scootermotoren uit te kunnen lezen en te repareren.

Is uw scooter defect wij halen hem tegen een geringe vergoeding bij u op in de hele regio: (Angeren, Arnhem, Bemmel, Beuningen, Elst, Gendt, Huissen, Doornenburg, Lent, Andelst, Oosterhout, Zetten, Malden, Nijmegen, Winssen, Wijchen, etc.) en zorgen dat hij weer uitstekend gerepareerd wordt. Wij heten u van harte welkom op onze site en in onze winkel zodat wij u goed kunnen adviseren omtrent de aankoop van uw nieuwe of tweedehands scooter.

Ook voor onderdelen van  de merken: SYM, KYMCO, PEUGEOT, PIAGGIO, VESPA, TOMOS , YAMAHA, etc. bent u bij ons aan het goede adres.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast ALDI, tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten.