MENU

×

Super Soco Elektrische scooters Super Soco CPX Elektrische scooter Grijs 25 km./45 km.

Specificaties

 MERK  :  Super Soco   -- CPX  nu op Voorraad --
 TYPE  :  CPx Elektrische Scooter   
 MOTOR/ACCU  :  Bosch hub, Uitneembaar (mogelijkheid voor plaatsing 2 accu's)
 LAADTIJD batterij  :  4 uur
 ACCU CAPACITEIT  :  60 V 45 AH/pack   (optie 2 packs)
 KLEUR  :  Grey / Grijs ( ook leverbaar in de kleur black / zwart)
 ACTIERADIUS 25 km. p/u uitvoering  :     91 km. (afhankelijk van weersomstandigheden, wegdek, etc.)
ACTIERADIUS 45 km. p/u uitvoering  :    69 km. (afhankelijk van weersomstandigheden, wegdek, etc.)
 PRIJS  inclusief  BTW     €  :  4.220,00  (exclusief rijklaar- en kentekenkosten)
 PRIJS inclusief BTW     €    4.499,00  (inclusief rijklaar, transport- en kentekenkosten,
 EXTRA tweede accu  :  tegen meerpijs is een tweede accu verkrijgbaar

 

Beschrijving

Je wilt op een sportieve elektrische scooter rijden, maar je wilt ook héél veel kilometers kunnen rijden, dan is de SUPER SOCO CPx  met de mogelijkheid om een tweede accu onder het zadel te plaatsen, de oplossing!

Met 1 accu kun je met de brom (45 km) uitvoering zorgeloos 69 kilometer rijden, maar koop je de tweede accu erbij kunt je de actieradius (bereik) uitbreiden tot 138 km (*de gegevens zijn afkomstig van praktijktesten onder ideale omstandigheden, alle gegevens dienen uitsluitend ter referentie).

  • Bosch Hub, gepatendeerde enkele swing-arm motor
  • 16" wielen zorgen voor extra rijcomfort, voorband 16 inch, achterband 14inch
  • Full led lighting system, zodat je altijd goed zichtbaar bent 
  • USB aansluiting
  • Combined Brake System (CBS) voor remschijf ø 240 mm. achter remschijf ø 180 mm.
  • Lithium accu, in plm. 4 uur laad je de accu weer volledig vol met behulp van een gewoon stopcontact, en kun je weer genieten van circa 70 geruisloze kilometers.
  • Tegen meerprijs is een ECU unit 3G/9 PRS module, 2 jaar communicatiedienst, te koop in combinatie met de Super Soco app legt dit regelsysteem een verbinding tussen u, uw CPX en de cloud​

Fabrieksgarantie: Super Soco geeft standaard 2 jaar of 20.000 km garantie, afhankelijk van wat er als eerste bereikt wordt. Wel dient u zich aan de voorwaarden m.b.t. onderhoud, accugebruik, etc. te houden, vraag ons naar de uitgebreide voorwaarden. Alleen de erkende Super Soco dealer kan een garantie aanvraag bij de leverancier van de super Soco scooters/brommers indienen. 

Kom naar onze winkel en laat u informeren over deze Super Soco scooter met een uitstekende actieradius Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (bij Bemmel), 

 of maak een afspraak via e-mail:      info@wheels2drive.nl               of bel naar: 0481-464569

Openingstijden:

Dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur

Zaterdag                             van 09.00 – 16.00 uur

Maandags gesloten

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

In het Blad scooter&bikexpress van februari 2021 kunt u de uitslag van een test met de Super Soco CPX (de TC en CUX) lezen, of meldt het ons en wij zorgen ervoor dat u het gewenste artikel ter inzage krijgt, uiteraard kunnen wij u ook alles vertellen over deze en de andere SUPER SOCO elektrische scooters.

Een elektrische scooter van Super Soco, serie CPX, City Power met een groot actieradius een Bosch hub, Lithium, uitneembare accu, die u thuis in de garage, schuur of in uw woning met behulp van een normaal stopcontact op kunt laden. De Super Soco CPX is een Elektrische scooter met een sportief uiterlijk. De Super Soco CPX biedt je de mogelijkheid héél veel kilometers te rijden, de actieradius (het bereik) wordt vergroot  door het plaatsen van een tweede accu onder het zadel.

Bij Wheels2Drive Tweewielers verkopen wij niet alleen elektrische scooters, maar ook Euro 4 en Euro 5 benzine scooters van alle topmerken als: SYM, Peugeot, Vespa, Piaggio en Kymco tevens onderhouden en repareren wij uw elektrische of benzine scooter.

Ook zijn wij al een tiental jaren dealer van Qwic E-bikes, deze elektrische fiets is ontworpen door Nederlandse ingenieurs en heeft tal van modellen o.a. de Qwic Premium i MN7+ met rotatiesensor en accu verwerkt in het frame uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud of reparatie van uw Qwic fiets.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (bij Bemmel)

Kom of maak een afspraak  info@wheels2drive.nl    of     telefonisch 0481-464569

Openingstijden: Dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten