MENU

×

MT Helm 2 Vizieren ATOM Transcend MT Flip-UP Grijs glans/mat S, M, L, XL, XXL

Specificaties

 MERK   :  MT
 TYPE Helm   :  Flip UP (Systeem helm)  met geheel opklapbaar kinstuk
     voor een optimale bescherming van hoofd, gezicht en kin
 OMSCHRIJVING   :  ATOM TRANSCEND met Dubbel vizier Blank en Zonnevizier
 KLEUR   :  Grijs/Donkergrijs mat     (ook leverbaar in Blauw en Rood)
 MATEN   :  S, M , L , XL en XXL
 BESTELNUMMER maat     S   :  B210525514254
 BESTELNUMMER maat     M   :  B210525514255
 BESTELNUMMER maat      L   :  B210525514256
 BESTELNUMMER maat    XL   :  B210525514257
 BESTELNUMMER maat  XXL   :  B210525514258
 PRIJS Inclusief. B.T.W.       €   :  189,90
 Extra te bestellen   :  vizier blank, zonnevizier, pinlock, montageset
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen, onze collectie wisselt steeds

Beschrijving

De ATOM TRANSCEND Flip Up (oftewel Systeem) helm met geheel opklapbaar kinstuk compleet met een dubbel vizier een transparant en zonnevizier, biedt optimale bescherming van het hoofd, gezicht en de kin.

Het nut van een goede helm is al lang bewezen, dus is de aanschaf van een helm iets dat met zorg gedaan dient te worden. Helmen zijn er in diverse maten van Extra Small (kindermaat) tot Extra, Extra Large, van 55 cm. tot en met 64 cm. (omvang van het hoofd). Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak.

Denkt u er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten. Bent u een brildrager, dan dient u de helm met bril te passen om de goede helm te kunnen vinden.

Een helm in een lichte kleur valt in het verkeer goed op!

Voor veel  helmen kunt u losse onderdelen bestellen, bijv.: een montageset, een transparant of donker vizier of een zonnevizier.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een goedgekeurde helm.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. MT en Vito HELMEN  hebben een grote voorraad scooters van SYM, VESPA, PEUGEOT, PIAGGIO en het topmerk elektrische scooter SUPER SOCO (CUX, TS, CPX en de MINI),  maar ook elektrische scooters van Ecooter en de Agm Goccia en uiteraard onderdelen van Mokix, Malossi, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding en repareren deze goed en snel, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten.