MENU

×

Piaggio Piaggio Zip 4t Porsche agaat grijs Snor (2018 - 2dehands)

Specificaties

Merk: Piaggio

Type: Zip Porsche I-get (injectie) Euro 4, 50 cc., met veel extra's

Kleur: Agaat grijs metallic

Uitvoering: 25 km. (snor, blauw kenteken, geen helmplicht)

Bouwjaar:  20-7-2018

Km.stand: 5481

Prijs: € 1.895,00

EXTRA's: led-tubes knipperlicht smoke voor en achter, zwarte hoogglans voorvorkpoten en carterdeksel, hoog smoke windscherm en stuurkabelslot 

Voor info: info@wheels2drive.nl of bel ons 0481-464569.

Beschrijving

Het is zeker de moeite waard om deze zeer complete gebruikte snorscooter, 25 km. p/uur, (met helmplicht) merk: Piaggio Zip 4 takt 50 cc., in de kleur: Nardo Grey met vele extra's zoals: laag windscherm smoke, smoke led knipperlichten en achterlicht , voorvorkpoten en kickstartdeksel in hoogglans zwart te komen bekijken.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi) heet u van harte welkom.

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopaHvond.

Maandags gesloten.

Trel. 0481-464569      info@wheels2drive.nl

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PIAGGIO, maar verkopen en repareren A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Wheels2Drive Tweewielers is open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten