MENU

×

Piaggio Piaggio Zip 4t titanium mat grijs Snor (2016 - 2dehands)

Specificaties

Half januari 2019 beschikbaar:

Merk: Piaggio

Type: Zip 4 takt 50 cc. SP

Uitvoering: 25 km (snor, blauw kenteken, geen helmplicht)

Kleur: titanium mat grijs 

Bouwjaar: 2-1-2016

Km.stand: 8513

Prijs: € 1.695,00

Extra's inbegrepen: led knipperlicht voor en achter & led achterlicht , hoogglans zwart voorvorkpoten en carterdeksel en hoog transparant windscherm.

Voor info: info@wheels2drive.nl of bel ons 0481-464569.

Beschrijving

Het is zeker de moeite waard om deze zeer complete gebruikte snorscooter, 25 km. p/uur, (met helmplicht) merk: Piaggio Zip 4 takt 50 cc., in de kleur: Titanium mat grey met vele extra's zoals: hoog windscherm , smoke led knipperlichten en achterlicht , voorvorkpoten en kickstartdeksel in hoogglans zwart te komen bekijken.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi) heet u van harte welkom.

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.

Trel. 0481-464569      info@wheels2drive.nl

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PIAGGIO, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Wheels2Drive Tweewielers is open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten