MENU

×

Sym Sym Fiddle II 4t Mat Bruin 45 km p/u. Brom Tweedehands

Specificaties

 MERK   :  SYM
 TYPE   :  FIDDLE II 4 takt
 UITVOERING   :  45 km. p/u., brom, geel kenteken met helmplicht
 KLEUR   :  Matt Brown
 CYLINDERINHOUD   :  50 cc
 BOUWJAAR   :  29-03-2014
 KILOMETERSTAND   :  9021
 PRIJS                   €   :  1095,00
 EXTRA   :  Hoog, transparant windscherm
     Kom in het nieuwe jaar naar
     Wheels2Drive Tweewielers in Haalderen 

Beschrijving

Het is zeker de moeite waard om deze mooie multifunctionele gebruikte bromscooter, 45 km. p/uur, merk: SYM Fiddle II 4 takt 50 cc., in de kleur: Matt Brown, compleet met hoog, transparant windscherm te komen bekijken.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi) heet u van harte welkom.

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.  

Maandags gesloten.

Tel. 0481-464569      info@wheels2drive.nl

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al bijna 11 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM, PEUGEOT, KYMCO en TOMOS maar verkopen en repareren alle A-merken zoals PIAGGIO, VESPA, hebben een grote voorraad originele SYM onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Wheels2Drive Tweewielers is open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten