MENU

×

Tomos Fresh Standard -2 takt- blauw Tweedehands snorscooter 25 km. p/uur

Specificaties

MERK  :  Tomos       ziet eruit als nieuw
TYPE  :  Standard Fresh   -2 takt-    benzine
UITVOERING  :  25 km. p/uur,  snorscooter,  blauw kenteken
KLEUR  :  Azuurblauw / lichtblauw
CILINDERINHOUD  :  49,9 cc
KM.STAND  :  349
PRIJS              €  :  625,00 (inclusief kosten rijklaarmaken en leges) 
     Interesse? Kom naar Wheels2Drive Tweewielers,
     van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel

Beschrijving

Voor de liefhebber, deze Tomos Fresh standard, -2takt-  benzine snorscooter, met maar 349 kilometers op de teller te komen bekijken.

Naast deze tweedehands benzine scooter verkopen wij nog vele andere nieuwe scooters maar hebben een grote collectie elektrische scooters van Super Soco, Agm de Goccia"s, maar ook elektrische fietsen van Qwic een gerenommeerd Nederlands prijswinnend topmerk e-bike, bijv. met middenmotor, accu in frame verwerkt en met een aandrijfriem in plaats van een ketting.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi) heet u van harte welkom.

Al meer dan 10 jaar uw Scooterspecialist in de regio.

Open van dinsdag tot en met zaterdag   

Maandags gesloten.

Trel. 0481-464569      info@wheels2drive.nl

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Voor deze Totmos Fresh standard 2 takt snorfiets komt u ook naar Wheels2Drive Tweewielers, wij bestaan al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT, SYM, KYMCO, en elektrische scooters van SUPER SOCO, AGM Goccia, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele onderdelen, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten, Nijmegen, Lent,Lent-Noord, Elst, Westeraam, Rijkerswoerd, Elten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Wheels2Drive Tweewielers is open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten