MENU

×

Vespa Vespa Sprint 4t 4E Iget 25km p/u. snor Nardo Grey Tweedehands

Specificaties

MERK  :  VESPA
TYPE  :  Sprint  4 takt  E4 Iget     -----ALS NIEUW-----
UITVOERING  :  25 km. p/uur, Snor, blauw kenteken, zonder helmplicht
KLEUR  :  Nardo Grey
BOUWJAAR  :  26-10-2019
KM.STAND  :  1553
PRIJS              €  :  4.250,00
EXTRA's inclusief  :  Hoog smoke windscherm, Led verlichting, Sierbeugels rondom,
     zwarte koplamprand, zwarte spiegels en zwarte carterpan
GARANTIE    6 maanden W2D garantie
     Interesse? Kom naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen

 

Beschrijving

Op zoek naar een kwaliteits blikvanger dan is het zeker de moeite waard om deze gebruikte snorscooter, merk: VESPA Sprint 50 cc., 4 takt, Euro 4 Iget, 25 km. p/uur, in de kleur: nardo grey (licht grijs) uitgerust met een smoke windscherm, led verlichting, sierbeugels rondom, smoke windscherm, zwarte koplamprand, zwarte spiegels en zwarte carterpan te komen bekijken. Deze Vespa Sprint snorscooter bj. 26 oktober 2019 en heeft slechts 1553 kilometers op de teller staan!

Bij aankoop krijgt u 6 maanden Wheels2Drive Garantie.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi) heet u van harte welkom.

Open van dinsdag tot en met zaterdag   

Maandags gesloten.   Tel. 0481-464569      info@wheels2drive.nl

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al bijna 13 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM, PEUGEOT, KYMCO en maar verkopen en repareren alle A-merken zoals PIAGGIO, VESPA, hebben een grote voorraad originele VESPA onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. 

Ook verkopen wij elektrische scooters van de merken Ecooter en Super Soco.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Wheels2Drive Tweewielers is open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten