MENU

×

Helm Jet Zyclo Mat Zwart Glans Kids/Kinder MT maat XS

Specificaties

MERK   :  MT
TYPE Helm   :  Jet Kinder helm 
     een Jet helm beschermt de nek/hals niet!
OMSCHRIJVING   :  Zyclo
KLEUR   :  Zwart glans
MAAT   :  XS (kids/kinder L)  ook in grotere maten verkrijgbaar
BESTELNUMMER   :  B2110200033
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  49,90
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen, onze collectie wisselt steeds.

Beschrijving

HELMEN,

Het nut van een goede helm is al lang bewezen, dus is de aanschaf van een helm iets dat met zorg gedaan dient te worden.

Helmen zijn er in diverse maten van Extra Small (extra klein/kindermaat) tot  Extra, Extra Large (heel groot), van 55 tot en met 64 cm (omvang van het hoofd).

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak.

Denkt u er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten.

Bent u een brildrager, dan dient u de helm met bril te passen om de goede helm te kunnen vinden.

Een helm in een lichte kleur als fluor geel valt in het verkeer goed op!

Helmen zijn er in diverse prijsklassen, tal van kleuren en modellen zoals: Jet helmen, Cross (MX) helmen, Integraal (Full Face) helmen, etc., met en zelfs zonder vizier, met opklapbaar kinstuk oftewel een Systeem (Flip-Up)  helm, met blank of  met een getint vizier.

Er zijn zelfs kinderhelmen, ook kunt u van diverse helmen losse onderdelen bestellen, zoals bijvoorbeeld een vizier of vin.

Ons assortiment helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een goede keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een goedgekeurde helm.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.