MENU

×

Helm JET Zyclo Zwart Glans MT maat XS, S, M, L, XL

Specificaties

MERK   :  MT
TYPE Helm   :  Jet helm 
     een Jet helm beschermt de nek/hals niet!
OMSCHRIJVING   :  Zyclo
KLEUR   :  Zwart glans
MAAT   :  S (ook verkrijgbaar in de maat XS, M, L, XL)
EXTRA verkrijgbaar   :  losse onderdelen als vizier/montagesets
BESTELNUMMER   :  B2110200024
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  49,90
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen, onze collectie wisselt steeds.

Beschrijving

HELMEN,

Het nut van een goede helm is al lang bewezen, dus is de aanschaf van een helm iets dat met zorg gedaan dient te worden.

Helmen zijn er in diverse maten van Extra Small (kindermaat) tot Extra, Extra Large, van 55 cm. tot en met 64 cm., (omvang van het hoofd).

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak.

Denkt u er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten.

Bent u een brildrager, dan dient u de helm met bril te passen om de goede helm te kunnen vinden.

Een helm in een lichte kleur als fluor geel valt in het verkeer goed op!

Helmen zijn er in diverse prijsklassen, tal van kleuren en modellen zoals: Jet helmen, Cross (MX) helmen, Integraal (Full Face) helmen, etc., met en zelfs zonder vizier, met opklapbaar kinstuk oftewel een Systeem (Flip-Up)  helm, met blank of  met een getint vizier.

Er zijn zelfs kinderhelmen, ook kunt u van diverse helmen losse onderdelen bestellen, zoals bijvoorbeeld een vizier of vin.

Ons assortiment helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een goede keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een goedgekeurde helm.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM, KYMCO, PEUGEOT, TMOS maar verkopen en repareren alle A-merken zoals PIAGGIO, VESPA enhebben een grote aantal originele merkonderdelen en accessoires op voorraad, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.