MENU

×

MT Pinlock lens transparant voor MT ATOM Tarmac Helm

Specificaties

 OMSCHRIJVING ARTIKEL   :  Pinlock lens (inzet)
 TYPE HELM    :  Atom Tarmac Flip-Up (Systeemhelm) 
 MERK     :  MT
 KLEUR   :  Transparant
 ARTIKELNUMMER    :  B2182809910
 PRIJS Inclusief B.T.W.        €   :  29,90
 EXTRA verkrijgbaar   :  meer losse onderdelen als montageset en vizieren
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen, onze collectie goede gekeurde helmen wisselt steeds.

Beschrijving

Voor de MT Atom Tarmac flip-up/systeem helm, is er een pinlock transparante lens  te bestellen, dit zorgt er voor dat u ook bij mist een optimaal zicht behoudt.

Een pinlock lens (of inzet) dient te voorkomen dat de binnenzijde van uw vizier beslaat.

Er kan namelijk damp ontstaan door het verschil van temparatuur buiten en binnen een helm, mede veroorzaakt door vochtige adem.

Let wel: brildragende personen vinden deze pinlock lens niet altijd een goede oplossing.

Ook dient de pinlock lens regelmatig onderhouden te worden.

Niet bij iedere helm is een pinlock lens te bestellen, meestal alleen bij de duurdere (integraal/flip-up/Systeem) helmen.

Ons assortiment goede gekeurde helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot de juiste keuze te komen, wij nemen de tijd voor u om u te adviseren.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een goede gekeurde helm.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maadags gesloten

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 11 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM, KYMCO, PEUGEOT en Tomos scooters.

Wij verkopen en repareren alle A-merken scooters zoals PIAGGIO, VESPA, Yamaha.

Hebben een grote voorraad originele merkonderdelen en accessoires, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, Lent en van Nijmegen tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding op, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.