MENU

×

Helm MT Blade Raceline Awart Integraal 2 vizieren Zwart/Groen L de laatste

Sale

Specificaties

MERK   :  MT       --de laatste---
Keurmerk   :  ECE gekeurde helm
TYPE Helm   :  Integraal (full face) helm met 2 vizieren/blank en zonnevizier
OMSCHRIJVING   :  Blade Raceline
KLEUR   :  Zwart groen mat  
GEWICHT   :  1500 gram
MATERIAAL   :  Polycarbonaat
BESTELNUMMER        L   :  B2100404996     (59-60 cm. hoofdomvang)
PRIJS INCL. B.T.W.   €   :  99,90
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen

Beschrijving

De integraalhelm Blade Raceline MT in de kleur mat zwart/groen de LAATSTE in maat L (59-60 cm. hoofdomvang) voor een opruimingsprijs. deze helm is voorzien van het ECE keurmerk heeft een dubbel vizier, n.l.: een blank en een zonnevizier. Nu afgeprijsd.

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak.

Denkt u er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten.

Bent u een brildrager, dan dient u de helm met bril te passen om de goede helm te kunnen vinden.

Helmen zijn er in diverse prijsklassen, tal van kleuren en modellen zoals: jet helmen, crosshelmen, integraalhelmen, met wegklapbare voorkant (flip-up, systeemhelm), met blank of  met een zonnevizier, kijk op deze site voor meer helmen.

Ons assortiment helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een goede keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een ECE gekeurde helm.

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

€ 114,90

€ 99,90


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 8 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele PEUGEOT onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.