MENU

×

Montageset Vizier Helm MT Blade/Thunder III/Mugello V-12

Specificaties

OMSCHRIJVING   :  MONTAGE-SET VIZIER New  bestemd voor:
     Blade/Thunder III/Mugello V-12 MT Imtegraalhelm
MATERIAAL   :  Kunststof 
BESTELNUMMER   :  B2180100402
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  13,90
EXTRA te bestellen   :  Vizier
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over helmen
  • en bipassende accessoires

Beschrijving

Het nut van een goede helm is al lang bewezen, dus is de aanschaf van een helm iets dat met zorg gedaan dient te worden.

Helmen zijn er in diverse maten van Extra Small (kindermaat) tot Extra, Extra Large, van 55 cm. tot en met 64 cm. (omvang van het hoofd).

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak.

Denkt u er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten.

Bent u een brildrager, dan dient u de helm met bril te passen om de goede helm te kunnen vinden.

Helmen zijn er in diverse prijsklassen, tal van kleuren en modellen zoals: Jet helmen, Cross (MX) helmen, Integraal (Full Face) helmen, etc., met en zelfs zonder vizier, met opklapbaar kinstuk oftewel een Systeem (Flip-Up) helm, met blank of met een donker getint zonnevizier .

Er zijn zelfs kinderhelmen, ook kunt u van diverse helmen losse onderdelen bestellen, zoals bijvoorbeeld een vizier of pinlock (lens).

Ons assortiment helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een goede keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een goedgekeurde helm.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 11 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. SYM, KYMCO, PEUGEOT en Tomos, verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO, VESPA, Yamah. Wij hebben tal van originele merkonderdelen en accessoires op voorraad, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.