MENU

×

MT Helm MT Streetfighter SKULL Jet helm mat grijs S/M/L/XL

Sale

Specificaties

MERK   :  MT     --levertijd helm verschilt per maat--
OMSCHRIJVING    STREETFIGHTER SKULL
Keurmerk   :  ECE/ONU 22.05.P
TYPE Helm   :  Jet (off-road) helm met Sunvisor 2 vizieren  (zonne en donker)
     het vizier schuift weg in de binnenkant van de helm
KLEUR   :  Grijs mat met oranje accenten
GEWICHT   :  1200/1300 gram
MATERIAAL   :   Polystyreen, 2 maten schaal
BESTELNUMMER        S   :  B2127277701234      (55 - 56 cm. hoofdomvang)
BESTELNUMMER        M   :  B2127277701235     (57 - 58 cm. hoofdomvang)
BESTELNUMMER        L   :  B2127277701236     (59 - 60 cm. hoofdomvang)
BESTELNUMMER      XL   :  B2127277701237    (61 - 62 cm. hoofdomvang)
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  121,40
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen

Beschrijving

Deze helm bestellen. Kies je maat en het daarbij behorende bestelnummer! De stoere STREETFIGHTER Skull convertible JET helm heeft een uitneembare en uitwasbare binnenvoering. Deze helm heeft een eenvoudig te verwijderen zonnevizier (vizier V-16) en kent twee schalen: S en M-XL met extra go-pro camera bevestiging. Ook wordt deze helm geleverd met 2 extra klepjes om de bovenste ventilatie delen af te kunnen sluiten. Leverbaar van S t/m XL. De helm heeft een los gemakkelijk verwijderbaar kinstuk, ook kun je de helmklep verwijderen middels het losdraaien van enkele schoeven. Voor de helm zijn meerdere vizieren verkrijgbaar.

Deze MT Streetfighter is ook verkrijgbaar in de kleur groen (zie op deze site onder B2127277701634 = Small), kies het bijbehorende bestelnummer voor de maat M,L of XL.

Videofilm afnemen kinstuk: https://youtu.be/YUb1IZ3DLNY

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak. Denkt u er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten.Bent u een brildrager, dan dient u de helm met bril te passen om de goede helm te kunnen vinden. 

Deze JET helm Streetfighter SKULL in mat grijs, heeft enkele voordelen, bijv. omsluit/beschermt het hoofd, licht in gewicht, echter er is ook een nadeel: beschermt de hals niet.

Ons assortiment helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een goede keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen- Bemmel ook voor een ECE gekeurde helm.

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

€ 134,90

€ 121,40


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 14 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT, SYM, KYMCO maar verkopen en repareren alle A-merken zoals PIAGGIO en VESPA, hebben een grote voorraad originele merkonderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem/Rijkerswoerd/Elst, van Haalderen tot Nijmegen/Beuningen/Lent/Lent-Noord, van Haalderen tot aan Lobith en alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten.