MENU

×

BKR Jet helm BKR de Luxe titanium dubbel vizier

Specificaties

 

 MERK en KEURmerk   :  BKR helm E5 gekeurd
 TYPE Helm   :  de luxe Jethelm  beschermt alleen het hoofd
 OMSCHRIJVING   :  Helm met dubbel vizier 1x getint en 1x helder
 KLEUR   :  Titanium  mat   (groen/grijs)
 GEWICHT   :  1250 gram
 ARTIKELNR. MAAT     S   :  P310009610S      (55-56 cm. omvang hoofd)
 ARTIKELNR. MAAT     M   :  P310009611M     (57-58 cm. omvang hoofd)
 ARTIKELNR. MAAT     L   :  P310009612L      (59-60 cm. omvang hoofd)
 ARTIKELNR. MAAT   XL    P310009613XL    (61-62 cm. omvang hoofd)
 PRIJS Inclusief B.T.W.     €   :  72,95
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat u informeren over deze en andere helmen, onze collectie goede gekeurde helmen wisselt steeds.

Beschrijving

De BKR Jet de luxe titanium gekeurde Jet helmDeze stoere helm, met 2 vizieren, uitneembare voering, topventilatie en antidiefstalring, binnenwerk met gestikte rand afgewerkt, zonnevizier verwerkt in de schaal en E5 gekeurd.

De BKR de luxe titanium helm te koop van S (55-56 cm, hoofdomvang) tot en met XL (61-62 cm. hoofdomvang).

Bij de aankoop van een helm dient u er goed rekening mee te houden waarvoor en in welke situaties de helm wilt gebruiken!

Een JET helm, heeft  enkele voordelen, bijv. omsluit/beschermt het hoofd, vrij zicht aan alle zijden, licht in gewicht, echter er is ook een belangrijk nadeel: beschermt het gezicht en de kin niet!

Wij verkopen Jet, Integraal/Full Face en Flip-up/Systeem helmen, kijk hiervoor ook op deze site https://www.wheels2drive.nl/helmen.

Onze collectie helmen wisselt steeds, maar ook voor een goede, ECE of E5 gekeurde helm gaat u naar Wheels2DriveTweewielers wij werken ook op afspraak bel dan:

tel.: 0481-464569       Wij nemen alle tijd voor u om met u de juiste helm te kiezen!

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)  bestaat al meer dan 13 jaar en is RWD erkend.

Een Jet helm als de BKR serie: de luxe is een lichte (1250 gram) helm, die uitzicht aan alle kanten biedt.

Wij verkopen, repareren en onderhouden brom- en snor scooters van alle A-merken zoals: SYM, KYMCO, PEUGEOT, VESPA, PIAGGIO, Derbi en Yamaha, maar verkopen ook elektrische scooters van het  gerenomeerde Italiaanse merk SUPER SOCO met een goede actieradius (aantal kilometers). In ons magazijn ligt een grote voorraad originele merkonderdelen, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni.

Kom naar onze winkel voor smoke led verlichting en windschermen van Sym, Kymco, Vespa, Peugeot, Piaggio en voor goedgekeurde helmen van bekende en gerenommeerde merken als: BKR, MT en Vito.

Let er op dat u bij uw bestelling kiest voor de juiste maat en dit ook vermeld, dus bijv. P310009611M

Het team van Wheels2Drive Tweewielers heet u van harte welkom in Haalderen/Bemmel of op haar website:  www.wheels2drive.nl    tel.: 0481-464569  Wij nemen de tijd voor u!