MENU

×

VITO Jet helm Vito Bruzano Carbon blauw/zwart donker vizier NIEUW XS/S/M/L/XL

Specificaties

 MERK en KEUR  :  Vito, Keur: ECE 22.05  (De helm is nu op voorraad)
 TYPE Helm   :  jet helm    (geen bescherming van hals)
 OMSCHRIJVING   :  Bruzano carbon geblokt motief met donker ENKEL vizier
 KLEUR   :  Blauw/zwart Carbon metallic 
 MATERIAAL   :  Thermoplastic schaal
 BESTELNR.  maat      XS   :  A411246XS    (53-54 cm. hoofdomvang)
 BESTELNR.  maat      S   :  A411246S      (55-56 cm. hoofdomvang)
 BESTELNR.  maat      M   :  A411246M      (57-58 cm. hoofdomvang)
 BESTELNR.  maat      L   :  A411246L       (59-60 cm. hoofdomvang)
 BESTELNR.  maat    XL   :  A411246XL     (61-62 cm. hoofdomvang)
 PRIJS Inclusief B.T.W.     €   :  95,00
  • Kom of bel naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en reserveer deze stoere helm!

Beschrijving

Deze heel mooie Jet Helm Bruzano in een Carbon blauw/zwarte blokjes print past heel goed bij jouw Piaggio Zip en Vespa Sprint, maar ook bij een andere scooter, zoals de Sym Fiddle Ii of II zwart, maar ook bij de Peugeot Kisbee RS celeste blue. Het ECE 22.05 keurmerk biedt bescherming van het hoofd, gezicht en de kin. Het nut van een goede helm is al lang bewezen, dus is de aanschaf van een helm iets dat met zorg gedaan dient te worden.

De Bruzano wordt standaard geleverd met 1 enkel donker vizier (tegen meerprijs is er ook een helder of licht getint vizier te bestellen).

- Smoke fashion vizier - Uitstekende pasvorm - Uitneembare en uitwasbare oorpads - Gebruiksvriendelijke veiligheidssluiting - ECE goedgekeurd - Zwart binnenwerk - Afneembaar kinstuk

De helm is er in diverse maten van Extra Small (kindermaat) tot Extra Large, van 53 cm. tot en met 62 cm. (omvang van het hoofd).

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak. Denk er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten.

Ben je een brildrager, dan dien je de helm met bril te passen.

Ons assortiment uitsluitend goede gekeurde helmen wisselt steeds, past u meerdere modellen om tot een goede keuze te komen, wij nemen de tijd voor u.

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) is er ook voor een goedgekeurde helm.

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen (bij Bemmel) bestaat al bijna 14 jaar en is RWD erkend,

In onze winkel hebben wij vele helmen staan om u een keuze te bieden, bovendien is het belangrijk dat u een helm past, want de ene maat S is de ander S niet, de pasvorm varieert namelijk!

Neem de tijd en kom dus de helm passen.

wij zijn dealer van: o.a. MT helmen  hebben een grote voorraad originele scooter SYM, Peugeot, VESPA, PEUGEOT en PIAGGIO onderdelen, maar ook onderdelen van Mokix, Malossi, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding op en repareren deze, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.