MENU

×

VITO Jet helm Vito Moda mat bruin sunvisor enkel vizier

Sale

Specificaties

 

 MERK en KEURmerk   :  Vito, Keur: ECE 22.05 
 TYPE Helm   :  Moda Jet helm  beschermt alleen het hoofd
 OMSCHRIJVING   :  Helm met 1 (antiverblindingsvizier) getint vizier
 KLEUR   :  Bruin, mat         (in meer kleuren leverbaar)     
 GEWICHT    :  plm. 950 gram
 SLUITING   :  Gemakkelijke micromatic sluiting
 ARTIKELNR. MAAT   XS   :  A411220XS    (53-54 cm. omvang hoofd
 ARTIKELNR. MAAT     S   :  A411220S       (55-56 cm. omvang hoofd)
 ARTIKELNR. MAAT     M   :  A411220M       (57-58 cm. omvang hoofd)
 ARTIKELNR. MAAT     L   :  A411220L        (59-60 cm. omvang hoofd)
 ARTIKELNR. MAAT   XL    A411220XL      (61-62 cm. omvang hoofd)
 PRIJS Inclusief B.T.W.      €   :  68,25

Beschrijving

Wilt u deze helm bestellen, dat kan. Geeft u dan wel het goede artikelnummer op dat hoort bij uw maat! De Vito Moda mat bruin is een ECE 22.05 gekeurde Jet helm, met 1 enkel sunvisor (antiverblindingsvizier), c.q. een getint vizier.

De Moda mat bruin jet helm heeft een prima pasvorm, enkele ventilatiegaten voor een betere luchtcirculatie, de schaal is gemaakt van geïnjecteerd thermoplastic, en een uitneembare en wasbare binnenvoering, en is in meerdere kleuren te leveren.

Per kleur verschillen de maten die te leveren zijn, maar de Vito Moda helm te koop van XS (53-54 cm, hoofdomvang, kindermaat) tot en met XL (61-62 cm. hoofdomvang).

Bij de aankoop van een helm dient u er goed rekening mee te houden waarvoor en in welke situaties de helm wilt gebruiken!

Een JET helm, heeft  enkele voordelen, bijv. omsluit/beschermt het hoofd, vrij zicht aan alle zijden, licht in gewicht, echter er is ook een belangrijk nadeel: beschermt het gezicht en de kin niet!

Wij verkopen Jet, Integraal/Systeem en Flip-up helmen, kijk hiervoor ook op deze site.

Onze collectie helmen wisselt steeds, maar ook voor een goede gekeurde helm gaat u naar Wheels2DriveTweewielers wij heten u van harte welkom.

tel.: 0481-464569       Wij nemen alle tijd voor u om met u de juiste helm te kiezen!

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)  bestaat al meer dan 11 jaar en is RWD erkend.

Helm nodig wacht niet tot 1 januari 2023 maar koop hem nu ze nog redelijk vlot leverbaar zijn.

Een Jet helm als de Vito Moda mat groen biedt enkele voordelen maar een Jet helm heeft ook een nadeel 

Voordelen: omsluit/beschermt het hoofd, comfortabel, houdt het gezicht vrij, vrij zicht naar alle zijden,                             modieus, licht in gewicht en compact

Nadeel: Beschermt het gezicht en de kin niet!

Wij verkopen, repareren en onderhouden brom- en snor scooters van alle A-merken zoals: SYM, KYMCO, PEUGEOT, VESPA, PIAGGIO, Derbi en Yamaha. In ons magazijn ligt een grote voorraad originele merkonderdelen, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni.

Kom naar onze winkel voor smoke led verlichting en windschermen van Sym, Kymco, Vespa, Peugeot,  Piaggio en voor goedgekeurde helmen van bekende en gerenommeerde merken als: MT en Vito.

Wij richten ons op de hele regio van Haalderen tot aan Elst, Arnhem, Lent en van Nijmegen tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek

Het team van Wheels2Drive Tweewielers heet u van harte welkom in Haalderen/Bemmel of op haar website:    www.wheels2drive.nl    tel.: 0481-464569  Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.