MENU

×

Helm Thunder II KID MT Integraal 1 Vizier Fluor Geel XS

Specificaties

 MERK en KEURmerk   :  MT helm ECE gekeurd
 OMSCHRIJVING   :  Thunder II Kid wordt geleverd met 1 transparant vizier
 TYPE Helm    Integraal (full face) helm voor een optimale bescherming
     van hoofd, gezicht en kin
 KLEUR   :  Fluor Geel       
 GEWICHT   :  1450 gram 
 BESTELNUMMER maat      XS   :  B2061543           (53 cm - 54 cm. hoofdomvang)
 PRIJS Inclusief. B.T.W.       €   :  74,90
  • Kom naar onze winkel en laat u informeren over deze en andere helmen, onze collectie wisselt steeds

Beschrijving

Wilt u een kind achterop uw scooter vervoeren dan is een speciaal kinderzitje en een goede gekeurde helm een noodzakelijk gegeven,

Dat kan een jet helm zijn maar er zijn ook integraalhelmen zoals de Kinderserie: Thunder II Kid in de kleur fluor geel van MT voorzien van het ECE keurmerk.. Deze helm is slechts verkrijgbaar in de maat XS de grootste kindermaat, (53-54 cm. hoofdomvang)

Een integraal helm beschermt hoofd, hals en nek.

De MT integraalhelm, serie Thunder II Kid in de kleur fluor geel, heeft een enkel vizier en wordt standaard geleverd met een transparant vizier!

Op onze site treft u slechts het nieuwe model Thunder Kid helm aan!

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak.

Denkt u er wel aan dat de binnenvoering van de helm iets slinkt in het gebruik waardoor de helm iets losser gaat zitten. Bent u een brildrager, dan dient u de helm met bril te passen om de goede helm te kunnen vinden.

Een helm in een opvallende kleur draagt bij aan uw veiligheid.

In onze winkel treft u steeds een wisselend assortiment helmen aan:

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u zodat u en uw zoon of dochter met een goed passende helm de deur uit gaan. 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 11 jaar en is RWD erkend. Wij hebben een groot en wisselend assortiment helmen van de bekende merken zoals: BKR en MT, dus ook voor een goede, gekeurde helm komt u naar onze zaak in Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel.

Wij zijn al tal van jaren dealer van: o.a. SYM, KYMCO, PEUGEOT en Tomos snor-en bromscooters, verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO, VESPA, Yamaha.

Wij hebben een grote voorraad originele merkonderdelen en accessoires, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, Lent en van Nijmegen tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding op, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond,                                     maandags gesloten.