MENU

×

Klep Blauw Synchrony Steel MT Cross Off Road helm

Specificaties

 OMSCHRIJVING Artikel   :  Klep    (met schroevenset)     bestemd voor MT helm
     Synchrony Steel Blue Kids cross helm
 MERK   :  MT
 KLEUR   :  blauw
 MATERIAAL   :  Kunststof
 BESTELNUMMER        :  B290690
 PRIJS Inclusief. B.T.W.       €   :  21,90
  • Kom naar onze winkel en laat u informeren over helmen en bijpassende accessoires, onze collectie wisselt steeds

Beschrijving

Bent u op zoek voor naar een goede ECE gekeurde kinder crosshelm oftewel Off Road helm dan kunt u hiervoor ook bij Wheels2Drive Tweewielers terecht.

Deze helm is slechts verkrijgbaar in de maat XS de grootste kindermaat, (53-54 cm. hoofdomvang)

De MT off road helm, serie Synchrony Kids Steel Blue in de kleur Zwart//Wit/Blauw heeft geen vizier wel is voor de crosshelm een bijpassende bril in meerdere kleuren of een klep te bestellen, zie elders op deze site onder scooter accessoires-onderdelen/helmen/kinderhelmen

Een helm dient niet té los te zitten, maar ook weer niet té strak.

In onze winkel treft u steeds een wisselend assortiment helmen aan:

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u zodat u en uw zoon of dochter met een goed passende helm de deur uit gaan. 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 11 jaar en is RWD erkend. Wij hebben een groot en wisselend assortiment helmen van de bekende merken zoals: BKR en MT, dus ook voor een goede, gekeurde helm komt u naar onze zaak in Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel.

Wij zijn al tal van jaren dealer van: o.a. SYM, KYMCO, PEUGEOT en Tomos snor-en bromscooters, verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO, VESPA, Yamaha.

Wij hebben een grote voorraad originele merkonderdelen en accessoires, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, Lent en van Nijmegen tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding op, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond,                                     maandags gesloten.