MENU

×

Kymco Kymco Like TT Windscherm Hoog ORIGINEEL Smoke

Specificaties

Merk   :  Kymco 
Type   :  Like TT
Omschrijving   :  Windscherm Hoog ORIGINEEL
     inclusief bevestigingsset
Kleur   :   Smokekleurig
Bestelnummer   :  K629920017S
Prijs incl. B.T.W.   €   :  139,15
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel en laat dit, vooraf bestelde accessoire, GRATIS op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt diverse windschermen voor KYMCO  scooters, en worden geleverd met een complete bevestigingsset.

Er zijn  KYMCO windschermen leverbaar  in blank en smokekleurig kunststof voor uw KYMCO Like scooter.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw KYMCO Like scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Het beste is te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw KYMCO Like TT scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

De meeste windschermen zijn gemaakt van blank kunststof maar KYMCO levert bij de Like ook een smokekleurig (grijs/bruin) windscherm, dit heeft de functie van een normaal windscherm, maar door de kleur werkt het ook als een “soort” zonnebril, echter die eigenschap heeft het ook bij donker weer.

Maar hoe dan ook een KYMCO windscherm voor uw Like scooter is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, dus ook daar en voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nl, www.wheels2drive.nl

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen bij Bemmel, (naast de Aldi), voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, reparatie en onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van diverse A-merken scooters als:  KYMCO, SYM, PEUGEOT. Verkopen en repareren alle A-merken scooters ook PIAGGIO, Yamaha, en VESPA. Kom naar onze winkel en bekijk ons grote assortiment brom- en snorscooters ook voor elektrische scooters van Ecooter en SUPER SOCO.

Wij hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse topmerken scooters op voorraad, maar ook helmen van MT, Vito en onderdelen van: Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, uitlaten van: Tecnigas, Yasuni.

  • Verkoop van tweedehands en nieuwe benzine en elektrische snorscooters, bromscooters, onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

Verkoop en onderhoud van Qwic elektrische fietsen, een e-bike met pit, met front, achter en middenmotor voor woon-en werkverkeer maar ook voor een lange fietstocht in het weekend.

U bent van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

  • ook op afspraak    bel: 0481-464569   of    e-mail naar     info@wheels2drive.nl  

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten.