MENU

×

Kymco Kymco Agility Delivery 12" 4takt E4 45km. p/u.

Specificaties

 MERK   ;  KYMCO
 TYPE    Agility Delivery 12" 4takt Euro4 
 UITVOERING    45 km. p/uur (brom met helmplicht)
 WIELMAAT  :  12 inch
 CYLINDERINHOUD  :  49,5 cc.
 KLEUREN  :  Wit (ook leverbaar in Zwart)
 PRIJS INCLusief B.T.W.    €  :  1.699,00 (exclusief kenteken/rijklaarmaakkosten)
 PRIJS INCLusief B.T.W.    €    1.898,00 (inclusief kenteken/rijklaarmaakkosten)

 

Beschrijving

De Kymco Agility Delivery is de bezorgscooter van dit moment. En nu met zijn Euro4 injectie motor nog zuiniger dan voorheen.

Dankzij zijn vaste achter drager kan met gemak een grote koffer gemonteerd worden. Uiteraard heeft Kymco het frame en de veerring hier speciaal voor afgestemd, zodat u snel door het verkeer heen kunt manoeuvreren zonder hinder te ondervinden van uw bagage. Met zijn moderne, betrouwbare en zuinige viertakt motor (+/- 1 liter per uur volgens Euro norm 99/700/eg), bezorgt u ook nog eens tegen lage kosten per kilometer. Wat u ook wilt bezorgen de Kymco Delivery maakt het waar. Verkrijgbaar alleen in de 45 km. p/uur (brom uitvoering) en in de kleuren zwart en wit.

Let op! Ook de zwarte uitvoering heeft een verandering van de koplamp, dit bestaat nu uit een deel net als de witte uitvoering.

Het team van Wheesl2Drive Tweewielers informeert u graag over Kymco bezorgscooter, kom dus naar de van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)

Tel. 0481-464569                            info@wheels2drive.nl                               www.wheels2drive.nl          

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: SYM, KYMCO, PEUGEOT en TOMOS maar verkopen en repareren A-merken als PIAGGIO, VESPA, Derbi, Yamaha, hebben een grote voorraad originele merkonderdelen op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Voor verkoop van nieuwe en gebruikte scooters, onderdelen, maar ook voor reparatie, onderhoud en schadetaxatie.

Het team van Wheels2Drive Tweewielers heet u van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op haar website:    www.wheels2drive.nl      tel.: 0481-464569     Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.