MENU

×

Piaggio Piaggio Liberty Sport 50 4T EURO 4 I-get 25 km/45 km. p/uur

Specificaties

 MERK scooter   :  Piaggio
 TYPE   :  Liberty Sport 50, 4 takt, Euro 4, I-get
 KLEUR   :  Grijs donker(  in meer kleuren leverbaar)
 UITVOERING   :  25 km. p/u. (snor, blauw kenteken)
    :  45 km. p/u. (brom, geel kenteken, helmplicht)
 CILINDERINHOUD   :  50 cc.
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €   :  2.419,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS Inclusief B.T.W.  €   :  2.619,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
     Ook voor een Piaggio Liberty gaat u naar
     Wheels2Drive Tweewielers

 

Beschrijving

De Piaggio Liberty Sport 50 cc 4 takt EURO 4 is uitgerust met een nieuwe Euro 4 I-get motor, deze voldoet aan de nieuwste milieueisen op scootergebied.de Lyberty S beschikt over enkele bijzonderen kenmerken zoals de: opvallende rode stuknaden rond het zadel, de gepolijste velgranden en zwarte spiegels en bagagerek.

De elegantie van de Liberty S 50 worden afgemaakt met de verchroomde afwerking en de grote wielen van 16 inch voor en 14 inch achter, zij zijn een belangrijk onderdeel van de vormgeving maar geven vooral meer stabiliteit en betere stuureigenschappen.

De Liberty S biedt je uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en zuinigheid.

De Liberty is leverbaar in de kleuren: donker grijs en rood en in de uitvoering 25 km. p/u. (snorscooter) zowel als in de 45km. p/u. uitvoering (bromscooter met helmplicht).

Voor de aankoop van uw Piaggio Liberty, Liberty Sport of Piaggio Zip of Zip SP scooter gaat u naar: 

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87 a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) 

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond

Maandags gesloten

tel.: 0481-464569, e-mail: info@wheels2drive.nl

Ons team heet u van harte welkom, wij nemen de tijd voor deskundig en eerlijk advies onder het genot van een kop koffie of thee

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Uiteraard repareert Wheels2Drive Tweewielers ook Piaggio brom- en snor scooters, wij halen uw defecte scooter op in de hele regio.

In ons magazijn treft u honderden onderdelen aan ook originele Piaggio onderdelen, maar ook accessoires zoals smoke windschermen en smoke ledverlichting voor uw Piaggio scooter.

Voor verdere informatie omtrent de Piaggio Liberty Sport scooters kijkt u op deze site onder het onderdeel (categorie) scooters maar nog beter is: kom naar onze winkel om ze te bekijken.
 
Wij helpen u graag om de juiste scooter of brommer uit te zoeken, u bent van harte welkom.

Heeft u uw scooter uitgezocht dan regelen wij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, (naast de nieuwe ALDI), tel.: 0481-464569,   www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond

Maandags gesloten