MENU

×

SYM SCOOTERS Sym Mio 50i + Pack clear/black 4t euro 4 25/45km p/u

Specificaties

MERK scooter   :  SYM
TYPE   :  MIO 50i + Pack Clear 4takt Euro 4
PACK CLEAR   :  Windscherm Helder Hoog en chromen klapdrager
     achter 
 KLEUR Scooter   :  Rood met zwarte accenten
 UITVOERING   :  25 km. p/uur, Snor, blauw kenteken
    :  45 km. p/uur, Brom, geel kenteken, helmplicht
PRIJS Inclusief B.T.W.     €   :  2.242,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
PRIJS Inclusief B.T.W.     €   :  2.441,00 (inclusief kenteken, rijklaarkosten)

 

Beschrijving

U zoekt een nieuwe scooter dan is de Sym Mio Pack 50i wellicht iets voor u dus kom naar Wheels2Drive Tweewielers Haalderen (naast Aldi).  De Sym Mio 50i Pack in de kleur Antraciet is uitgevoerd met een 2-delig accessoire pakket in zwart, de SYM Mio 50i Pack in de kleur Rood is uitgevoerd met een 2-dlg accessoire pakket in chroom.

De Sym Mio is onlangs geheel vernieuwd en weer helemaal van deze tijd. Moderne looks en compacte afmetingen staan centraal bij het ontwerp van deze stadscooter, maar daar blijft het niet bij! Ook op het gebied van comfort en zuinigheid werd de Mio verder ontwikkeld, zodat de Mio 50i nog steeds de scooter is die bij iedereen past, en zeker wat styling betreft met de Premium uitvoeringen.

Het  Black Pack bestaat uit de volgende accessoires:
- Smoked windscherm hoog, Zwarte klapdrager achter
Het  Clear Pack bestaat uit de volgende accessoires:
- Helder windscherm hoog, Chromen klapdrager achter

** Uiteraard kunt u de accessoires ook los bestellen en door ons laten monteren, echter u mist dan het voordeel van de pakketprijs.

Voor een SYM, VESPA, PIAGGIO, KYMCO of PEUGEOT scooter gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)

De koffie of thee staan voor u klaar, wij heten u van harte welkom!

Geopend van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

 MERK Scooter
 SYM TYPE
 Mio 50 i Black (zwart) PACK Black
 Windscherm Smoke hoog, zwarte klapdrager

 achter en zwarte sierbeugelset  KLEUR scooter : Grijs, antraciet, mat  UITVOERING : 25 km. p/uur,  Snor,   blauw kenteken
 : 45 km. p/uur,  Brom, geel kenteken, helmplicht CILINDERINHOUD : 49,5 cc. PRIJS inclusief B.T.W.   € : 2.242,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten) PRIJS inclusief B.T.W.   € : 2.441,00 (inclusief kenteken/rijklaarkosten)