MENU

×

Vespa Vespa Primavera Yacht Club 50 4t Euro4 Blauw/Wit 45 km p/u.

Specificaties

OMSCHRIJVING   :  Primavera Yacht Club
MERK SCOOTER   :  Vespa
TYPE   :  4 takt Euro 4
UITVOERING   :  45 km. p/u. geel kenteken, brommer
KLEUR   :  Wit met blauwe accenten
CILINDERINHOUD   :  50 cc
PRIJS inclusief BTW   €   :  3569,00  exclusief rijklaar/kentekenkosten
PRIJS inclusief BTW   €   :  3769,00  inclusief  rijklaar/kentekenkosten

 

Beschrijving

Deze speciale uitvoering van de Vespa Primavera Yacht is uitgevoerd in wit en blauwe kleuren, zie ook de kleur van de wielen.

De scooter is alleen te leveren in de 45 km. p/uur uitvoering (brom, geel kenteken, met helmpiciht).

Voor Vespa scooters komt u ook naar

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, (naast de nieuwe ALDI), tel.: 0481-464569,   www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel repareert en verkoopt ook VESPA en PIAGGIO snorscooters en bromscooters, wij halen uw defecte scooter in de hele regio op.

Voor verdere informatie omtrent deze scooters kijkt u op deze site onder het onderdeel (categorie) scooters maar nog beter is: kom naar onze winkel om ze te bekijken.

Wij helpen u graag om de juiste scooter of brommer uit te zoeken, u bent van harte welkom. Heeft u uw scooter uitgezocht dan regelen wij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

In ons magazijn treft u honderden onderdelen aan ook de originele Piaggio/Vespa onderdelen, maar ook accessoires zoals: windschermen en ledverlichting voor uw Vespa Primavera, Sprint, Touring of Piaggio Zip.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, (naast de nieuwe ALDI), tel.: 0481-464569,   www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond

Maandags gesloten