MENU

×

Kymco Kymco Agility Carry 4 takt Euro 4 45 km p/u

Specificaties

 MERK   :  Kymco    
 TYPE   :  Agility Carry 4 takt, EURO 4i (met injectie)
 UITVOERING   :  45 km. p/u. (geel kenteken, met helmplicht)
 KLEUR   :  Zwart 
 CYLINDERINHOUD   :  50 cc.
 WIELMAAT   :  12 inch
 PRIJS  incl. BTW  €   :  1.749,00   (exclusief kenteken/rijklaarkosten/
                       en exclusief accessoires)
 PRIJS incl. BTW   €    1.948,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten maar
                      exclusief accessoires)

 

Beschrijving

De Kymco Agility Carry is het werkpaard bij uitstek. En nu met zijn Euro4 injectie motor nog zuiniger dan voorheen. Het verhoogde voordrager zorgt voor meer stabiliteit tijdens het vervoeren van pakketten en met zijn achterdrager is dit met recht een pakezel. Hij is dan ook inzetbaar voor talloze doeleinden, waarmee u het gemak van een scooter ten opzichte van een auto snel ondervindt in de drukte van de steden. Parkeren tot aan de voordeur, geen parkeerkosten, meeste eenrichtingswegen zijn met de scooter wel toegankelijk, brandstof besparing. En wanneer u voor een Kymco Carry kiest rijdt u toch veelal file vrij door de binnenstad. Al met al is de Agility Carry de scooter om de klus te klaren. 

Let op! Ook de witte uitvoering wordt geleverd met hoog voorrek en zonder treeplank posttasrek.

Voor meer informatie over Kymco scooters gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87 a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)  tel.: 0481-464569

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdagavond koopavond

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Wheels2Drive Tweewielers is open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

 

Maandags gesloten