MENU

×

Kymco Kymco Agility City 16 4takt EURO 4 25km/45km

Specificaties

 

MERK  :  Kymco
TYPE  :  Agility City 16, 4 takt, EURO 4
KLEUR  :  Matt Metallic Blue (meer kleuren leverbaar)
UITVOERING  :  25 km. p/u Snor  (blauw kenteken)
     45 km. p/u. (geel kenteken met helmplicht)
CILINDERINHOUD  :  49,5 cc
PRIJS INCL. B.T.W.  €  :  2.349,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
PRIJS INCL. B.T.W.  €  :  2.548,00 (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
     Kom ook voor uw Kymco scooter naar
     Wheels2Drive Tweewielers, van der 
     Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel

 

Beschrijving

De Kymco Agility 16+ heeft een geheel nieuwe look en hult zich in een strak design en nieuwe, trendy kleuren. Verder is de Agility 16+ nu voorzien van voor- en achterlichten met moderne verlichting, inklapbare voetsteunen en een benzinetank onder de voetenplank om het zwaartepunt te optimaliseren. Door deze verbeteringen rijdt de Kymco Agility 16+ niet alleen beter maar is hij ook een stuk volwassener geworden. De totale looks en zithouding zijn optimaal verbeterd.

Voor meer informatie over Kymco scooters gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87 a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi),  tel.: 0481-464569

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdagavond koopavond

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.