MENU

×

Kymco Kymco Agility FR 12" 4takt EURO 4 langzadel 25/45km p/u. in prijs verlaagd!

Specificaties

 MERK   :  Kymco
 TYPE   :  Agility FR Fat 4takt Euro 4 Lang zadel In prijs verlaagd!
 UITVOERING   :  25 km p/u., Snor, Blauw kenteken, geen helmplicht
 UITVOERING   :  45 km p/u., Brom, Geel, kenteken met helmplicht
 KLEUR   :  Groen       (meerdere kleuren leverbaar)
 BANDEN voor/achter   :  12 inch
 CYLINDERINHOUD   :  50 cc.
 PRIJS INCL. B.T.W.  €   :  1.499,00    exclusief rijklaar/kentekenkosten
 PRIJS INCL. B.T.W.   €   :  1.648,00    inclusief  rijklaar/kentekenkosten
     Kom naar Wheels2Drive Tweewielers voor goed
     en eerlijk advies

Beschrijving

De Kymco Agility 12 FR 4takt Euro4 met 12" banden voor en achter, in de kleur groen, is het model bij uitstek voor het snelle stadswerk. Maar, ook lange afstanden schuwt deze allround scooter niet. Kymco maakt voor de Agility gebruik van een zeer fraaie 4-takt motorblok, dat bekend staat om zijn geringe emissie en een laag verbruik (+/- 1 liter per uur volgens Euronorm 99/700/EG). Het model is verder standaard voorzien van halogeen verlichting voor en wat het rem-gebruik betreft zorgt een schijfrem in het voorwiel voor een zo’n kort mogelijke remweg. Het brede voorscherm zorgt voor bescherming tegen regen en mocht dit niet voldoende zijn is het monteren van een origineel windscherm mogelijk. Het duidelijke dashboard is overzichtelijk en voorzien van alle informatie die men nodig heeft. Deze Kymco is verder in diverse kleuren en in 2 uitvoeringen, de 25 km. p/uur (snor scooter, blauw kenteken) en de 45 km. p/uur (brom scooter, geel kenteken) leverbaar.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, SYM, PEUGEOT en Tomos, verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO en VESPA. Wij hebben tal van originele merkonderdelen en accessoires op voorraad, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, tot Lent en Nijmegen en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.