MENU

×

Kymco Kymco E-Vitality Brown Crystal Elektrische Scooter 25 km. en 45 km. p/u.

Specificaties

 MERK   :  Kymco
 TYPE   :  E-Vitality, Elektrische Scooter, Max vermogen: 3200W
 UITVOERING   :  25 km. p/u. (snor, met blauw kenteken)
 UITVOERING   :  45 km. p/u. (brom, geel kenteken met helmplicht)
 KLEUR   :  Brown Crystal 
 CYLINDERINHOUD   :  49,5 cc.
 PRIJS incl. BTW   €   :  4.499,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW   €   :  4.698,00   (Inclusief kenteken/rijklaarkosten)
 EXTRA verkrijgbaar   :  Diverse accessoires, zoals een windscherm
     Kom naar Wheels2Drive Haalderen/Bemmel en bekijk
     de Kymco's, of bel naar tel. 0481-464569

 

Beschrijving

De KYMCO E-Vitality is een e-scooter met fijne rijeigenschappen en ligt als een blok op de weg. De E-Vitality laat zich tijdens het rijden voorspelbaar en betrouwbaar bedienen en de algehele afwerking is goed te noemen. De hoeveelheid beschikbare ruimte maakt de e-scooter ook voor langere mensen geschikt. De opbergruimte onder het zadel is ruim en er zijn een USB en sigaretten aansluiting aanwezig. De ingebouwde lader met oprolstekker zijn erg handig voor het snel en soepel inpluggen van de stekker. Met een actieradius van 38km  in Turbostand is de Kymco E-Vitality een goede stadsscooter.

Er zal niet alleen een E-Vitality komen met het verlengde zadel, maar ook voor uw ‘groene’ bedrijf zal er een delivery model komen. Dankzij zijn vaste achter drager kan met gemak een grote koffer gemonteerd worden.

Voor meer informatie over Kymco scooters gaat u naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87 a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi)  tel.: 0481-464569

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdagavond koopavond

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Wheels2Drive Tweewielers is open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

 

Maandags gesloten