MENU

×

Kymco Kymco K-Pipe 45km 50 cc Dirtbike Black/Red

Specificaties

 

MERK  :  Kymco
TYPE  :  K-Pipe, Dirtbike, Motorfiets, 4 takt, 50 cc.
UITVOERING  :  45 km. p/uur, brom (geel kenteken, helmplicht)
KLEUR  :  Black/Red (Rood/Zwart)
CILINDERINHOUD  :  49,5 cc
PRIJS INCL. BTW  :  € 1.849,00 (exlcuisef kenteken/rijklaarkosten)
PRIJS INCL. BTW  :  € 2.048,00 (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
     Voor Kymco scooters kom naar Wheels2Drive
     Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 
     6685 BM Haalderen/Bemmel
     Openingstijden: Dinsdag tm. zaterdag

 

  1.  

Beschrijving

De Kymco K-pipe is een innovatieve leuke motorfiets gewijd aan jonge mensen, hij is heel bijzonder in ontwerp en design. Hij wordt gekenmerkt door een zichtbaar buizen frame hetgeen opgebouwd is met een sportieve dirtbike look. Hij is leuk en gemakkelijk te hanteren, en voldoet aan de meest recente behoefte van mobiliteit en veiligheid voor de jonge rijders. Hij beschikt over 17″ lichtmetalen wielen met on-road banden, welke zorgen voor een goede wegligging, de grote remschijf voor en trommel achter resulteert in een daadkrachtig rem vermogen. De motor is een eencilinder 50cc 4 takt met 2 kleppen, met een respectabel vermogen die zijn strepen qua betrouwbaarheid al jaren heeft bewezen. Dankzij deze motor met 4 versnellingen en automatische koppeling is een laag benzine verbruik gegarandeerd. De berijder wordt van alle info voorzien door een zeer stijlvol digitaal instrumentatie display, hetgeen geheel in lijn is met deze fun-bike.

Voor informatie kom naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a., 6685 BM

Haalderen/Bemmel, tel.: 0481-464569

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al bijna 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.