MENU

×

Kymco Kymco New People S 4takt Euro 4 45 km p/uur

Specificaties

 

MERK  :  Kymco
TYPE  :  New People S 4 takt Euro 4
KLEUR  :  Mat Bruin  (meer kleuren leverbaar)
UITVOERING  :  45 km. p/uur Brom 
CILINDERINHOUD  :  49,5 cc
PRIJS INCL. BTW   €  :  2.999,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten
PRIJS INCL. BTW   €  :  3.198,00 (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
     Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers
     van der Mondeweg 87a, 6685 BM 
     Haalderen/Bemmel (naast Aldi)

Beschrijving

Een nieuwe charmante en elegante vertoning is de nieuwe People S 4 takt Euro 4  in 45 km. p/uur, brom, geel kenteken, uitvoering.

High rigidity frame ontwerp: Het nieuw ontworpen frame zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort. Hierdoor krijgt u als rijder een hoge mate van vertrouwen tijdens het rijden en manoeuvreren bij uw wenselijk snelheid. Net als de New Like wordt ook de People S 2018 uitgerust met de nieuwe zuinige EURO-4 motor en de plaatsing van de accu onder de voorkap en de benzinetank zit onder de treeplank. Dit zorgt voor een verhoging van de stabiliteit door de goede gewichtsverdeling. In combinatie met een relatief korte wielbasis is de scooter ook nog eens uiterst wendbaar in de stad.

Als accessoires zit er standaard een geïntegreerd windscherm, handbeschermers en een in kleur gespoten koffer bij de scooter met een totale winkel waarde van € 320,-. Natuurlijk is er ook de keuze om deze niet te installeren, maar zit wel allemaal bij de prijs in, wat het een zeer scherpe all-inclusive prijs maakt.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag, vrijdagavond koopavond 

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 11 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: KYMCO, SYM, PEUGEOT en TOMOS maar verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO (Vespa, Zip) Derbi, Yamaha, hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.