MENU

×

Kymco Super 8 4takt Euro 4 Mat Zwart 45 km. p u.

Specificaties

 MERK   :   KYMCO
 TYPE   :   Super 8 4takt Euro 4
 UITVOERING   :   45 km p/u., Brom, Geel, kenteken met helmplicht
 KLEUR   :   Mat Zwart (ook leverbaar in blauw/grijs)
 BANDEN voor/achter   :   14 inch
 CYLINDERINHOUD   :   50 cc.
 PRIJS INCL. B.T.W.   €          :   2.199,00      exclusief rijklaar/kentekenkosten
 PRIJS INCL. B.T.W.   €   :   2.398,00      inclusief  rijklaar/kentekenkosten
      Kom naar Wheels2Drive Tweewielers voor goed
      en eerlijk advies

Beschrijving

 

 

 

De vernieuwde Kymco Super8 Street geeft de concurrentie het nakijken wat sportiviteit betreft, en de combinatie die Kymco maakt met de Super8 Street (een sportscooter met Euro4 4-takt techniek) is revolutionair. Het heeft als resultaat dat prestaties prima kunnen worden gecombineerd met een laag benzineverbruik; het beste van twee werelden!

Dynamisch rijgedrag is bij de Super8 Street vanzelfsprekend en dat heeft deze scooter mede aan zijn grote 14 inch wielen te danken. Die staan garant voor een stabiel weggedrag.

Leverbaar in 45 km/h uitvoering.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, SYM, PEUGEOT en Tomos, verkopen en repareren alle A-merken als PIAGGIO en VESPA. Wij hebben tal van originele merkonderdelen en accessoires op voorraad, maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem, tot Lent en Nijmegen en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.