MENU

×

Kymco Kymco VP 4t Euro 4 25km. en 45 km. p/u

Specificaties

 MERK   :  Kymco
 TYPE   :  VP 50, 4 takt, EURO 4 
 UITVOERING   :  25 km. p/u. (snor, met blauw kenteken)
 UITVOERING   :  45 km. p/u. (brom, geel kenteken met helmplicht)
 KLEUR   :  Techno Silver (meer kleuren leverbaar) 
 CYLINDERINHOUD   :  49,5 cc.
 PRIJS incl. BTW   €   :  1.899,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW   €   :  2.098,00  (Inclusief kenteken/rijklaarkosten)
 EXTRA verkrijgbaar   :  Diverse accessoires, zoals een windscherm
     Kom naar Wheels2Drive Haalderen/Bemmel en bekijk
     de Kymco's, of bel naar tel. 0481-464569

 

Beschrijving

De Kymco VP50 combineert sportiviteit met handelbaarheid. Zijn sportieve lijnen zorgen voor een flitsende verschijning terwijl zijn stille ultra zuinige Euro4 4-takt motor zeer zuinig met de brandstof omgaat en een super lage emissie-uitstoot heeft voldoet hij aan de nieuwste richtlijnen. Zijn lage instap en ideale zithoogte maakt hem geschikt voor iedereen. De optionele LED-verlichting aan de voorzijde zorgen voor een betere zichtbaarheid volgens de laatste mode en ook zijn digitale dashboard is een lust voor het oog. Brede en grote spiegels dragen bij aan de veiligheid en bieden een goede blik naar achter. Een vlakke voetenplank voor het eventueel meenemen van kleine boodschappen geven ook aan de voeten genoeg ruimte.
De Kymco VP50 bewijst dat compact en sportiviteit prima samengaan. Leverbaar in Techno Silver en zowel 25 en 45 km/h uitvoering. 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Wheels2Drive Tweewielers is open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

 

Maandags gesloten