MENU

×

Peugeot Peugeot Django 50 4t euro 4 25/45km

Specificaties

 MERK:  :   PEUGEOT Scooter
 TYPE:  :   Django 50 4 takt EURO 4
 UITVOERING  :   25 km. p/uur (blauw kenteken, snor)
      45 km. p/uur (geel kenteken, met helmplicht)
 KLEUREN  :   Mad Grey     (meer kleuren leverbaar zie deze site)
 CILINDERINHOUD  :   49 cc.
 PRIJS incl. BTW  €  :   2.699,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW  €  :   2.898,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
     Kom naar Wheels2Drive Tweewielers wij helpen
     u graag bij het kiezen van uw Peugeot scooter

 

Beschrijving

Uitzonderlijk mooi, elegant en chique. Geen twijfel mogelijk, met de Peugeot Django scooter kun je voor komen rijden. Het retro-karakter van deze Peugeot scooter blijkt ook uit de mooie welvingen, geïnspireerd op de verfijnde lijnen van het klassieke Peugeot model S57C. Hoewel zijn looks trouw blijven aan het erfgoed van het merk, zit de Django boordevol moderne technologieën: LED-verlichting, een 12 volt oplaadaansluiting voor gadgets en een semi-digitaal dashboard met boordcomputer. Je begrijpt het al, dit is de scooter voor morgen met de finesse van toen. Dankzij de lage zithoogte en de ruime en vlakke vloerplaat van de Django rijdt hij comfortabel ongeacht de grootte van de rijder.

De Peugeot Django 50cc. scooters zijn er nu in een Premium uitvoering met een voordelig accessoire pakket, zie hiervoor deze site.

Voor Peugeot scooters kom naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi)

Kom naar onze winkel of maak een afspraak en bel: 0481-464569    of     e-mail naar info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 12 1/2 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO maar verkopen topmerken als PIAGGIO en VESPA

Derbi, Yamaha, hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp van Haalderen tot Malden en van Haalderen tot aan Zetten, onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters
  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (brom) scooters
  • Verkoop van onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.​

U bent van harte welkom bij Wheels2Drive Tweewielers in Haalderen bij Bemmel of bel en maak een afspraak: 0481-464569   of  e-mail naar  info@wheels2drive.nl

  •  Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.