MENU

×

Peugeot Peugeot Speedfight 4 BASIC 50 4t Euro 4 25/45 p/u

Specificaties

 MERK   :  PEUGEOT
 TYPE   :  Speedfight4 Basic 4takt Euro 4
 KLEUR   :  Oranje
 UITVOERING   :  25 km.p/uur (blauw kenteken, snor)
     45 km. p/uur (geel kenteken, met helmplicht)
 CILINDERINHOUD  :  49 cc
 PRIJS INCL. BTW  €   :  2.399,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS INCL. BTW  €  :  2.598,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
     Ook voor Peugeot scooters kunt u uitstekend
     terecht bij Wheels2Drive Tweewielers 
     Haalderen-Bemmel, tel. 0481-464569

Beschrijving

Voor bescheiden sportievelingen Ontstaan aan de hand van het beruchte Franse GT-race principe: de adembenemende, sportieve Peugeot Speedfight 4 Basic. Het startpunt voor sportievelingen kenmerkt zich door een strak design en met heel veel techniek van nu. De meest optimale ondersteuning voor jouw rijgedrag. 

Het bewijs? Allereerst is daar een goede ergonomische zitpositie. Daarnaast is het zwaartepunt van deze scooter verlegd door het verplaatsen van de brandstoftank naar beneden. Dit komt de stabiliteit en het rijcomfort ten goede. Een 50cc 4-takt motor zorgt voor de nodige power, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. Bij sportief rijden en snelheid mag goed zicht en remvermogen niet ontbreken. Met helicoid koplampen, 3D-achteruitkijkspiegels en een wave schijfrem op het voorwiel zijn ook deze aspecten goed geborgd.  

Voor zorgeloos rijplezier bent u aan het goede adres bij: Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi). Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO, en TOMOS maar verkopen en repareren alle A-merken als Piaggio, type: Vespa – Zip, Derbi, Yamaha, hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp van Haalderen tot Malden en van Haalderen tot aan Zetten, onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters
  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (brom) scooters

en uiteraard: verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

  •  U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op  de website:    www.wheels2drive.nl      tel.: 0481-464569
  •  Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.