MENU

×

Peugeot Peugeot Vivacity 4t Lichen Grey

Specificaties

 

MERK   :  Peugeot
TYPE   :  Vivacity 4 takt
KLEUR   :  Lichen Grey (ook in Pearly Black verkrijgbaar)
UITVOERING   :  25 km. p/u. (snor) en 45 km. p/u (brom, met helmplicht)
CILINDERINHOUD   :  49,9 cc.
PRIJS INCL.  BTW €   :  1.999,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
PRIJS INCL.  BTW €   :  2.198,00 (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
Verdere informatie   :  http://www.peugeot-scooters.nl/nl/modellen     of
     Kom voor uw Peugeot scooter en/of onderdelen naar
     Wheels2Drive Tweewielers, Haalderen/Bemmel, naast
     Aldi, of bel naar: 0481-464569, Tot Ziens!


 

Beschrijving

De Peugeot Vivacity is één van de meest opvallende Peugeot snor- en bromscooters van het moment. Peugeot Scooters heeft slim design weten te combineren met maximaal gebruiksgemak. De combinatie van ruimte met uitstekkende wegligging en rijcomfort maakt de Vivacity tot een veelzijdige duizendpoot. 

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast de nieuwe ALDI, tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open: Dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Scooters Haalderen/Bemmel, naast de nieuwe ALDI, bij Andelst al 9 jaar een betrouwbaar adres voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, Reparatie en Onderhoud,  altijd goed en deskundig advies, dealer van PEUGEOT scooters.

Wij helpen u graag om de juiste scooter of brommer uit te zoeken, u bent van harte welkom.

Heeft u uw scooter uitgezocht dan regelen wij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

In ons magazijn treft u honderden onderdelen aan van diverse merken, zoals: MOKIX, DMP, MALOSSI, etc. en uiteraard adviseren wij u gratis bij het kiezen van het juiste onderdeel. U gaat dus met de goede uitlaat naar huis en komt niet later tot de ontdekking dat de uitsparingen van de uitlaat niet overeenkomen met de uitsparingen van uw scooter!

Ook hebben wij een ruime collectie mooie, praktische scooteronderdelen en accessoires, denk bijv. aan een MT helm, windscherm, klapdragers, valbeugels, sierstrippen, led verlichting, een scooterhoes of handschoenen.

Open: Dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

Maandags gesloten.Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, naast de nieuwe ALDI, tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl