MENU

×

Sym Sym E-Virid elektrische scooter

Specificaties

 

Merk  :  SYM
Type  :  E-Virid
Kleur  :  Zwart (meerdere kleuren leverbaar)
Uitvoering  :  25 km. p.uur en 45 km. p/uur (brom)
Lader/laadtijd  :   48V/10A 2 tot 3 uur
Prijs inclusief BTW €  :  2.399,00 exclusief kenteken/rijklaarkosten
Prijs inclusief BTW €  :  2.598,00 inclusief kenteken/rijklaarkosten
     U bent welkom bij Wheels2Drive Scooters
     in Haalderen/Bemmel, ook voor Sym
     scooters en onderdelen

 

  1.  

Beschrijving

De SYM E-Virid is verkrijgbaar in een 25 km/u en 45 km/u uitvoering. Deze e-scooter beschikt over een lithium batterij waar je een actieradius mee kunt bereiken van +/- 30 km. Aan de voorzijde van de E-Virid is een remschijf gemonteerd die voor optimaal remvermogen moet zorgen in situaties die zich daar voor lenen. Deze e-scooter heeft een lage opstap en dat maakt hem geschikt voor een zeer breed publiek. 

Ben je op zoek naar een duurzame, praktische e-scooter? Dan is de SYM E-Virid echt iets voor jou! Door zijn lage opstap en specifieke eigenschappen is deze e-scooter geschikt voor een zeer breed publiek. De SYM E-Virid is leverbaar in Black, White en White/green.

Interesse, laat u informeren bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (bij Bemmel) al bijna 10 jaar SYM dealer.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al bjina 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: SYM, KYMCO, PEUGEOT en TOMOS maar verkopen en repareren A-merken als Piaggio, type: Vespa – Zip, Derbi, Yamaha, hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp van Haalderen tot Malden en van Haalderen tot aan Zetten.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, zijn RDW erkend, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom in haar zaak aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op haar website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!