MENU

×

Vespa Vespa Primavera 50 4T 45km p.u De LAATSTE

Specificaties

 

MERK  :  VESPA         ------De LAATSTE------
TYPE  :  Primavera 50, 4 takt, 
KLEUR  :  Zwart 
UITVOERING  :  45 km. p/u. Brom (met helmplicht)
CILINDERINHOUD  :  49 cc
PRIJS INCL. BTW.  €  :  3.285,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
PRIJS INCL. BTW.  €  :  3.498,00 (Inclusief kenteken/rijklaarkosten)
     Ook voor een Vespa scooter kunt u uitstekend 
     terecht bij Wheels2Drive Tweewielers
     Haalderen/Bemmel (naast Aldi)

Beschrijving

De jonge en dynamische geest van Vespa, welke sinds mensenheugenis één van de meest populaire tweewielers ter wereld is, vinden we terug in dit nieuwe model.
De Vespa Primavera is een ultramoderne Vespa, ontwikkeld voor mobiliteit met de elegantie van een exclusief ontwerp, zonder in te leveren op comfort. Van de Vespa 946 heeft de Primavera haar elegante exclusieve affiniteit gekregen, zonder in te leveren op comfort en functionaliteit. Het is de vrucht van de beste technologie van zijn tijd en de evolutie van de voorgaande generaties; nieuw dashboard met boordcomputer, LED achter verlichting en positie verlichting voor en 11 inch voor- en achterwielen

 

De welbekende Vespa  Primavera is in verschillende kleuren leverbaar ook in de in de kleur rood dragon heeft een viertakt (vier kleppen) luchtgekoelde 50 cc motor. 
In 2016 kwam ook de Vespa primavera 70 jaren, in de  kleur blauw-groen en een nieuwe kleur lichtgrijs op de markt..

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, (naast de ALDI), tel.: 0481-464569, www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Uiteraard repareert Wheels2Drive Tweewielers ook Piaggio scooters en bromfietsen, wij halen uw defecte scooter op in de hele regio.

In ons magazijn treft u honderden onderdelen aan ook originele Piaggio/Vespa onderdelen, maar ook accessoires zoals windschermen en ledverlichting voor uw Vespa of Zip.

Voor verdere informatie omtrent deze scooters kijkt u op deze site onder het onderdeel (categorie) scooters maar nog beter is: kom naar onze winkel om ze te bekijken.
 
Wij helpen u graag om de juiste scooter of brommer uit te zoeken, u bent van harte welkom.
Heeft u uw scooter uitgezocht dan regelen wij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, (naast de nieuwe ALDI), tel.: 0481-464569,   www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond

Maandags gesloten