MENU

×

Vespa Vespa Sprint NOTTE 50 4T EURO 4 NIEUW MODEL

Specificaties

 

MERK  :  VESPA  
TYPE  :  Sprint 50, 4 takt, EURO 4, NIEUW Model
KLEUR  :  Zwart, mat,     (Speciale uitvoering in mat zwart)   
UITVOERING  :  45 km. p/uur, brom, geel kenteken    
   :  (ook leverbaar in 25 km. p/u. Snor, blauw kenteken)
CILINDERINHOUD  :  49 cc
PRIJS INCL. BTW.  €  :  3.699,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
PRIJS INCL. BTW.  €  :  3.898,00 (Inclusief kenteken/rijklaarkosten)
     Ook voor een Vespa scooter kunt u uitstekend 
     terecht bij Wheels2Drive Tweewielers
     Haalderen/Bemmel (naast Aldi)

Beschrijving

GROENE TECHNOLOGIE VESPA SPRINT EURO 4 50 cc 4 takt

De technologie van de Vespa Scooters staat vooraan voor wat betreft kwaliteit en veiligheid. Alle motoren dragen bij aan vermindering van verbruik en uitstoot, hetgeen ook onze planeet ten goede komt.

De Vespa Sprint is leverbaar in de kleuren: zwart, rood, oranje, groen metallic en wit en in de uitvoering 25 km. (snor) en 45 km. p/uur (brom). Nu is er ook de Speciale uitvoering in mat zwart, de Notte (zwart als de nacht)!

Voor de aankoop van een  Piaggio/VESPA scooter gaat u naar:  Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) 

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond

Maandags gesloten

Tel.: 0481-464569, e-mail: info@wheels2drive.nl

Ons team heet u van harte welkom, onder het genot van een kop koffie of thee willen wij u graag eerlijk en deskundig adviseren over de Vespa scooters 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Uiteraard repareert Wheels2Drive Tweewielers ook Piaggio/VESPA scooters en bromfietsen, wij halen uw defecte scooter op in de hele regio.

In ons magazijn treft u honderden onderdelen aan ook originele Piaggio/Vespa onderdelen, maar ook accessoires zoals windschermen en ledverlichting voor uw Vespa of Zip.

Voor verdere informatie omtrent deze scooters kijkt u op deze site onder het onderdeel (categorie) scooters maar nog beter is: kom naar onze winkel om ze te bekijken.
 
Wij helpen u graag om de juiste scooter of brommer uit te zoeken, u bent van harte welkom.
Heeft u uw scooter uitgezocht dan regelen wij in de winkel rechtstreeks voor u het in/overschrijven van het kenteken via de RDW en eventueel ook een verzekering van Unigarant/ANWB, kortom voor uw gemak alles onder één dak.

Tot ziens bij Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen, (naast de nieuwe ALDI), tel.: 0481-464569,   www.wheels2drive.nl, e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond

Maandags gesloten