MENU

×

Yamaha Yamaha Aerox 4 50 4Takt

Specificaties

 MERK  :  Yamaha
 TYPE  :  Aerox 4 4takt
 KLEUR  :  Absolute White (ook leverbaar in Matt Grey)
 UITVOERING  :  45 km p/u. (brom met helmplicht) 
 CYLINDERINHOUD  :  49 cc
 PRIJS INCL. BTW €  :  3.399,00 (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
   

 Geïnteresseerd kom naar Wheels2Drive        Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM    Haalderen (naast Aldi)

Beschrijving

Je bent jong en je weet wat je wilt. Je vindt iets leuk of je vindt het niks. En je neemt alleen maar genoegen met het allerbeste. De Yamaha Aerox zal je eerste scooter zijn. En niets anders dan dat.
Met zijn radicale sportieve design en snaarstrakke chassis is de Aerox dé ultieme 50cc-sportscooter. Daar kan niets tegenop. En met de Aerox 4 viertakt is er nu nog meer keus.
De compacte vloeistofgekoelde viertaktmotor levert indrukwekkende prestaties en is daarnaast ook nog eens zuinig. En de Yamaha Aerox 4 heeft alles wat je zou willen: een indrukwekkend design, een krachtige acceleratie én een stille, zuinige motor. En het is gewoon de allercoolste scooter die er is.
Beschikbaar in de volgende kleuren: Absolute White en Matt Grey

Kom naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi) en laat u informeren over deze stoere scooter

open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond 

Maandags gesloten

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Ben je op zoek naar een sportieve scooter kom dan naar  Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel

open van Dinsdag tot en met Zaterdag, Vrijdag koopavond 

Maandags gesloten