MENU

×

Peugeot Peugeot Speedfight 4 Afdekplaat / Afdekkap passagiersbuddy zwart glanzend

Specificaties

MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Speedfight  4 Darkside
OMSCHRIJVING   :  Afdekkap passagiersbuddy 
KLEUR   :  Zwart  glanzend  (ook leverbaar in de kleur wit)
MATERIAAL   :  Kunststof
BESTELNUMMER   :  M1A06114NK
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  62,25
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Wilt u het stoere uiterlijk van uw PEUGEOT Speedfight 4 Darkside nog versterken, kunt u kiezen om een deel van de buddy af te dekken middels een zwarte of als je de Speedfight Iceblade of Pure hebt met een witte afdekplaat.

Het op kapje wordt geleverd zonder enige bestickering, de stickerset is op aanvraag apart te bestellen.

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel kunt u terecht voor diverse PEUGEOT accessoires maar ook voor de originele PEUGEOT onderdelen.

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

 

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 13 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. PEUGEOT, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele PEUGEOT onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.