MENU

×

Kymco Kymco New like 50i 4takt SPECIAL Euro4 25km/45km

Specificaties

 MERK   :  Kymco
 TYPE   :  New LIKE Special Edition 4 takt EURO 4
 UITVOERING   :  25 km p/u.  (snor, blauw kenteken geen hemplicht)
 UITVOERING   :  45 km. p/u. (brom, geel kenteken met helmplicht)
 KLEUR   :  Zwart mat    (ook leverbaar in mat grijs)
 CYLINDERINHOUD   :  49,6 cc.
 PRIJS INCL. BTW  €   :  2.199,00 (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS INCL. BTW  €   :  2.398,00 (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
 EXTRA te bestellen   :  Windscherm hoog, sierbeugelset en/of klapdrager

 

Beschrijving

De nieuwe elegante Kymco New Like Special edition heeft een schitterend uiterlijk vol prachtige accenten en een comfortabel lederen-look zitting wat een unieke luxueuze beleving geeft aan al uw scooter ritjes.De perfecte integratie van retro, elegantie en luxe zorgt voor een prachtige mix van klassiek en modern. En met de nieuw ontworpen EURO-4 motor is de Like ook nog eens super stil.De speciaal ontworpen horizontale motorsteun zorgt voor het voorwaarts stuwen van het motorvermogen. Dit resulteert in het niet omhoog komen tijdens acceleratie en daarbij ook dat de stabiliteit en comfort van het rijden wordt vergroot. De benzinetank ligt voor in het frame, onder de treeplank, waardoor er een perfecte balans van het zwaartepunt ontstaat.

High rigidity frame ontwerp: de dubbele voorstang framebuis zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort.

De verlichting van de Like zal bestaan uit LED-verlichting rondom, die een bepaalde betovering aan het moderne design toevoegd. De amber-kleurige knipperlichten zijn in diamant-vorm uitgevoerd en net als de koplamp zorgt het felle LED licht voor uitstekende zichtbaarheid in het donker.Verder zal de Like beschikken over een USB-poort in het handschoenenkastje, tankopening voor op de voetenplank en achter een trommelrem.

De Special Edition van de New Like betreft een limited editie in kleuren mat zwart en mat grijs. (Let op: Beide SP uitvoeringen worden standaard zonder windscherm, klapdrager en valbeugelset geleverd, deze accessoires zijn tegen meerprijs te bestellen!)

Kom naar Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel

(naast Aldi) of bel naar 0481-464569.  of e-mail naar: info@wheels2drive.nl

Openingstijden: Dinsdag tot en met zaterdag en op Afspraak!

Maandags gesloten

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc. 

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Wheels2Drive Tweewielers is open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond

 

Maandags gesloten